aaa

Nieuws

 
Maandag 18 Juni 18
Cursus Contract & Leveranciersmanagement 13 juni

Afgelopen woensdag 13 juni hebben 8 deelnemers van verschillende SIM-bedrijven de cursus Contract & Leveranciersmanagement gevolgd. Deze cursus wordt reeds sinds 2014 georganiseerd door SIM in samenwerking met Robert Coolen, Coordinate Inkoopmanagement. Inmiddels hebben er al meer dan 40 personen de cursus afgerond.

Momenteel is er nog geen nieuwe datum bekend voor een nieuwe cursus.
Houd hiervoor onze website in de gaten, of stuur een e-mail naar: secretariaat@simmaastricht.eu

 
Woensdag 13 Juni 18
Weekendafsluiting Europalaan in Beek: 15-18 juni

Van vrijdagavond 15 juni 21.00 uur tot maandagochtend 18 juni 06.00 uur is de Europalaan in Beek afgesloten tussen de Vliegveldweg en kruising Australiëlaan/Amerikalaan. De op- en afritten van de A2 en de Vliegveldweg zijn bereikbaar. Verkeer naar en vanuit bedrijvenpark Aviation Valley wordt omgeleid via de Vliegveldweg – Nieuwe Vliekerweg - Bamfordweg.

Tijdens de weekendafsluiting plaatst aannemer Dura Vermeer de nieuwe fietsbrug die onderdeel is van de snelle fietsroute Maastricht-Sittard. Via www.maastrichtbereikbaar.nl/snelle-fietsroute blijf je op de hoogte van de voortgang van het project en kun je na afloop van de inhijsklus de timelapse-video bekijken.
Lees meer >

 
Vrijdag 1 Juni 18
SIM Challenge 2018 weer een groot succes!
De Challenge 2018 werd een fantastisch regenbestendig feestje; In de gezellige sfeer van Funvalley streden 140 deelnemers uitbundig en sloten we af met een culinaire BBQ van Art Q Linair! Iedereen keerde tevreden huiswaarts en we kijken uit naar het 10 jarig jubileum in 2019!
 
Dinsdag 29 Mei 18
Enquête Holland Expat Center South – Locatie Maastricht

Holland Expat Center South is de One-Stop-Shop voor international professionals en hun werkgevers. Als expatcenter bieden wij international professionals, kennismigranten, academisch personeel en hun gezinsleden een zachte landing in het Zuiden van Nederland, een warm welkom en eenvoudige procedures inzake formaliteiten en informatie over thema´s als huisvesting, belastingen, opleiding, carrière, sociale en persoonlijke benodigd en culturele en vrije tijdsactiviteiten.

Holland Expat Center South – Locatie Maastricht is een project van de gemeente Maastricht in samenwerking met de Zuid-Limburgse gemeenten (Economische Samenwerking Zuid-Limburg)en de Provincie Limburg.
Lees meer >

 
Donderdag 24 Mei 18
Visionaire bijeenkomst over Werkplek Leren & Verbindend Leiderschap

Op donderdag 7 juni 2018 organiseert Incredible Community Builders, in opdracht van Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden, de visionaire bijeenkomst over Werkplek Leren en Verbindend Leiderschap.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Verbinding, flexibiliteit, leiderschap en blijven leren zijn onmisbaar voor ons allemaal. Praat mee over de toekomst van werkplek leren en verbindend leiderschap en ervaar tijdens deze unieke en interactieve middag het belang, de kansen en de mogelijkheden. Daarnaast staan netwerken en elkaar op een informele wijze leren kennen centraal tijdens deze middag. Met de gasten aan tafel praten wij over diverse onderwerpen en laten wij zien waar de organiserende partijen Evolva Group en Coöperatie Verbindend Leiden voor staan.

Datum: 7 juni 2018 vanaf 13.30 uur
Locatie: Zeezicht Heerlen (Schelsberg 94, 6413 AG Heerlen)
Evolva Group & Coöperatie Verbindend Leiden

Meer info en aanmelden? Klik hier.


Pagina 3 / 34
« < 1 2 3 4 5 > »