24.04.16 SIM UITNODIGING | Workshop Design Thinking Personeelsbehoud | 28 mei

17 April 2024

Beste SIM-lid,

“Hoe behoud ik mijn medewerkers?!”

In een wereld waar talent schaars is, is het behouden van gekwalificeerd personeel essentieel voor het succes van elk bedrijf. Het verloop van medewerkers brengt niet alleen hoge kosten met zich mee, maar het tast ook de motivatie en de productiviteit van jouw organisatie aan.

Wat ga jij doen om te zorgen dat jouw medewerkers niet ongewenst vertrekken?

Al vele jaren is Joost Hack actief als HR-professional voor vooraanstaande bedrijven en organisaties. Met zijn kennis en ervaring is hij een waardevol sparringpartner en programmaleider voor goede ondernemers die zich steeds verder willen ontwikkelen in hun rol als goed werkgever.

De werkwijze en het resultaat
Tijdens deze intensieve workshop die een hele werkdag zal duren, werk je samen met een aantal collega-ondernemers en professionals aan effectief toepasbare oplossingen om het verloop binnen jouw organisatie aan te pakken.

In een vertrouwelijke setting gaan we aan de slag met technieken uit het design thinking en “kraken” we de problemen die een effectief behoud van jouw medewerkers in de weg staan. We zetten deze punten om een in concreet plan van aanpak waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt.

Door deel te nemen aan deze workshop investeer je in het succes van je werknemers en in het succes van jouw bedrijf.

Voor wie?
De workshop is ontwikkeld voor ondernemers en professionals die concrete actie willen nemen om het verloop binnen hun organisatie te beperken en hun talenten te behouden.

Wanneer en waar?
De workshop zal plaatsvinden op dinsdag 28 mei van 9:00u tot 17:00u op locatie bij SIM Parkmanagement/Limburgse Werkgevers Vereniging.

Parkeren
Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het parkeerterrein van de LWV is bereikbaar via de Godsweerderstraat. Enkel alleen parkeren in de vakken van LWV. Om uit te rijden dien je een muntje bij de receptie te halen.

Inschrijven en kosten
Inschrijven voor deze workshop kan via dit formulier.
De kosten voor de workshop bedragen €19,50 (excl. BTW) inclusief luxe lunch en onbeperkt koffie, thee en water. De kosten worden gefactureerd.

Om het interactieve en vertrouwelijke karakter van de workshop te kunnen behouden, is het deelnemersaantal gemaximeerd tot 10. Bij voldoende interesse kunnen extra data ingepland worden.

Verhinderd?
Mocht je verhinderd zijn, geef dit dan uiterlijk donderdag 23 mei voor 12.00 uur aan ons door via secretariaatsim@lwv.nl.

De workshop is een initiatief van het nationale project Nederland Werk aan Werk, van de werkgeversverenigingen LWV, VNO-NCW en MKB-Nederland en wordt exclusief georganiseerd voor SIM-leden!