Bedrijventerrein Eijsden-Gronsveld

Het Bedrijventerrein Eijsden-Gronsveld is gelegen aan de zuidkant van Maastricht en biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die op zoek zijn naar een representatieve vestigingslocatie waarbij flexibiliteit in kavelgrootte, kwaliteit van bebouwing en een gunstige geografische ligging de belangrijkste kenmerken zijn.

De uitgeefbare oppervlakte van het bedrijvenpark bedraagt 42,5 hectare. Bedrijven met ambachtelijke of industriële activiteiten, maar ook kennisintensieve werkzaamheden of hightech bedrijven kunnen op dit bedrijventerrein terecht, evenals groothandel en productiebedrijven. De kavelgroottes starten bij circa 1.500 m². De grondprijs varieert – afhankelijk van de ligging – tussen EUR 79 en EUR 125 per m² (exclusief BTW). Voor een balans en samenhang tussen architectuur, functionaliteit, omgeving en stedenbouw is voor het Bedrijvenpark Maastricht-Eijsden een beeldkwaliteitplan ontwikkeld.

Het Bedrijvenpark Maastricht-Eijsden is ontwikkeld door de Gemeente Maastricht, de Gemeente Eijsden-Margraten en Pegasus BV. Het Bedrijfscontactpunt Maastricht en Meeùs Bedrijfshuisvesting BV verzorgen de intake, uitgifte van de kavels en begeleiding van intake tot realisatie.


Parkmanager Maastricht 

Veronique Hermes-Plusjé
+31 6 82684912
hermes@lwv.nl