Contract- en Leveranciersmanagement

De heer Robert Coolen van Coordinate Inkoopmanagement verzorgt al vele jaren met succes de cursus Contract & Leveranciersmanagement voor SIM. De cursus wordt ieder jaar in september georganiseerd.

Steeds vaker worden activiteiten uitbesteed aan bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn. Leveranciers hebben dan een grote invloed op het behalen van de organisatiedoelstellingen. Professioneel Contract- en Leveranciersmanagement is een kritische succesfactor om de doelstellingen op het gebied van kostenreductie, kwaliteit- & risicoborging en waardecreatie ook daadwerkelijk te realiseren gedurende de looptijd van de overeenkomst!

Het bepalen van de juiste inkoopstrategie, het opstellen van een kwalitatief goed programma van wensen & eisen, de leveranciersselectie en de vertaling hiervan naar een passend contract vraagt de nodige deskundigheid. Echter dan begint het ‘spel’ pas, waar het vooral ook gaat om de knikkers!

Deze interactieve praktijkcursus gaat over ‘professioneel opdrachtgeverschap’ in de fase voor, tijdens en na de contracteringsfase.
De basisprincipes van het inkoopproces worden behandeld, er wordt per fase ingezoomd op contract- en leveranciersmanagement.

Ervaringen cursisten Contract- en Leveranciersmanagement 2022:
“Duidelijke uitleg, ruimte om inhoudelijk vragen te stellen.”
“Voor mij een mooie mogelijkheid om mijn kennis op het gebied van contract- en leveranciersmanagement te vergroten. Ik ben niet zo’n “student”, dus zo’n eendaagse cursus vol met voorbeelden uit de praktijk is voor mij ideaal. Complimenten ook aan de docent, speelde goed in op de werkwerksituaties van de individuele cursisten.”

Door de cursisten (2022) worden er 5 (van de 5) sterren aan deze cursus gegeven!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️