24.04.03 Informatiebijeenkomst Campus Randwyck

3 April 2024

Voor Randwyck zijn er veel plannen. Deze plannen van de gemeente staan in het bestuursakkoord 2022-2026. De komende jaren moet de Brightlands Maastricht Health Campus kunnen doorgroeien. De campus is een plek waar onderzoekers, ondernemers en studenten werken aan vernieuwingen in de gezondheidszorg, geneeskunde en biowetenschappen. Samen maken ze producten en diensten die de publieke gezondheid verbeteren.

Informatiebijeenkomsten
In maart 2023 begon de verdere ontwikkeling van de Brightlands Maastricht Health Campus. Zo’n 80 vertegenwoordigers van betrokken organisaties dachten toen na over de aanpak. Wat is er in het jaar daarna gebeurd? Tijdens de bijeenkomst op 1 maart 2024 vertelden we de aanwezigen over de gestarte deelprojecten en het verhaal over de campus in Maastricht. Een verhaal over waar het in de campus ‘over gaat’. De basis  voor een nieuwe toekomst. Samen met de vele suggesties van aanwezigen levert dit een stevige basis om door te gaan op de ingeslagen weg. De 4 gebiedspartners – gemeente Maastricht, universiteit Maastricht, Maastricht UMC+ en Provincie Limburg – blijven hieraan samen werken. Bekijk de video met een sfeerimpressie van deze bijeenkomst.

Op 24 april 2024 is er een bijeenkomst voor omwonenden van de campus en voor raadsleden. Wij nodigen buurtbewoners uit om mee te denken en te praten over de campus. Daarnaast krijgen ook zij informatie over de toekomstplannen en deelprojecten.

Vragen
Neem contact op met programmamanager Wouter Hankel via wouter.hankel@maastricht.nl