24.04.18 KVO Dagschouw

18 April 2024

Gisterochtend hebben wij met de KVO-werkgroep de dagschouw uitgevoerd op de bedrijventerreinen Beatrixhaven, Bosscherveld, Randwyck, Scharn en Rekoutweg.

Voordat we op pad gaan, vragen we de ondernemers van de SIM om input over eventuele zorgen rondom overlast, beheer, groenvoorziening, verkeersveiligheid en meer. Deze keer waren afvaldumping, overlast en verkeersveiligheid onderwerp van gesprek.

Samen met de werkgroep nemen we de situaties nauwkeurig onder de loep, waarbij we niet alleen letten op eventuele problemen maar ook op het algemene onderhoud en veiligheid van de terreinen.

Naar aanleiding van de meldingen stellen we actieplannen op om de situatie aan te pakken en ervoor te zorgen dat de omgeving rondom de bedrijventerreinen schoon en veilig blijft.

Heb jij nog punten die je graag met ons wilt delen? Laat het mij weten via meijs@lwv.nl. We staan altijd open voor suggesties en kijken graag hoe we kunnen helpen!

KVO werkgroep
Het KVO samenwerkingsverband bestaat uit de Gemeente Maastricht, Politie, Brandweer, Intergarde en enkele ondernemers die per terrein vertegenwoordigd zijn. Wil je graag deelnemen in de werkgroep en een bijdrage leveren aan een veilig en schoon bedrijventerrein? Stuur mij dan ook een mail.