Zorgverzekeringen

Vindt u het ook lastig om een zorgverzekering te kiezen die het beste bij u past? Of heeft u al tien jaar niet naar uw zorgverzekering omgekeken? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering via SIM. In samenwerking met verzekeringsadviseur Alpina heeft SIM afspraken gemaakt met meerdere verzekeraars. Naast de korting die u ontvangt profiteert u van persoonlijk advies en de overige voordelen die Alpina, als specialist op het gebied van zorgverzekeringen, u biedt.

Sinds november 2016 is SIM de samenwerking met Alpina (voorheen Heilbron) gestart. Alpina is een onafhankelijke verzekeringsadviseur en specialist op het gebied van zorgverzekeringen.

Vrijblijvend advies
Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over uw huidige of eventuele nieuwe zorgverzekering. Een adviseur van Alpina geeft u daarom graag vrijblijvend persoonlijk advies. Voor meer info of het maken van een afspraak stuur een e-mail naar: secretariaatsim@lwv.nl.

Liever zelf vergelijken?
Via deze vergelijkingstool kunt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met de verzekeraars waarmee SIM afspraken heeft gemaakt. TIP: Pak uw polis erbij voor een goede vergelijking.

VGZ en Menzis
Momenteel heeft de SIM collectieve afspraken lopen met de zorgverzekeraars VGZ en Menzis. Bent u al verzekerd bij een van deze partijen? Wellicht kunt u dan korting ontvangen op uw huidige premie door gebruik te maken van de collectieve afspraken! Neem contact op met Alpina via 0182 – 30 44 88 of secretariaatsim@lwv.nl.