Afvalverwerking

L’Ortye Transport en Milieu is sinds vele jaren een betrouwbare partner voor de SIM op het gebied van inzameling en verwerking van uw reststoffen. Bedrijven die zijn aangesloten bij SIM kunnen profiteren van deze samenwerking tussen SIM en L’Ortye door een gratis en duurzaam advies van L’Ortye te ontvangen met een bijbehorende offerte voor al uw afvalmanagement.

L’Ortye Transport en Milieu adviseert op het gebied van afvalpreventie en scheiding en zoekt samen met u naar de meest circulaire oplossingen om uw afval te verminderen en hoogwaardig te verwerken tot secondaire grondstoffen. Hiermee stimuleren we de circulaire economie en nemen we onze verantwoordelijkheid naar de volgende generaties.

Al vele kleine en grote bedrijven gevestigd op één van de SIM industrieterreinen gingen u voor. Nieuwsgierig naar onze duurzame en circulaire oplossingen voor uw afval- en reststoffen? De medewerkers van L’Ortye komen graag bij u langs om u van advies te voorzien.

Neem via secretariaatsim@lwv.nl contact op met L’Ortye Transport en Milieu voor meer informatie of het maken van een afspraak.