Plaagdierbestrijding

Met meer dan 160 jaar ervaring in ongediertepreventie en -bestrijding in Maastricht en Limburg, levert Olischlager B.V. een snelle, effectieve en duurzame aanpak bij het bestrijden van plaagdieren en het verzorgen van ontruimingen en professionele schoonmaak.

Vandaag de dag is het de zesde generatie die aan het roer van Olischlager B.V. staat. In al die jaren is het bedrijf altijd in handen gebleven van de familie Olischlager. Er is veel veranderd. De diensten zijn uitgebreid met het ontruimen van panden en professionele schoonmaak.  Wetten en regels hebben, net als de veranderingen op het gebied van flora & fauna, gezorgd voor de nodige ontwikkelingen op het gebied van bestrijding en preventie. Zo veranderde hun motto van ‘standaard met vergif bestrijden’ in de beginjaren naar ‘duurzame oplossingen’ anno nu.

Ondanks deze veranderingen, zijn er door de jaren heen bepaalde familiewaarden van generatie op generatie overgedragen en onveranderd gebleven. Als familie staan zij midden in het bedrijf en onderhouden zij nauw contact met hun klanten, hierdoor weten zij wat er speelt en is het mogelijk hun kwaliteit hoog te houden. Snelle responstijd, persoonlijk contact en duurzame en maatwerkoplossingen zijn nog steeds belangrijke kernwaarden in alles wat zij doen. Uiteraard is Olischlager BV goed op de hoogte van de wet- en regelgeving waardoor zij ieder bedrijf, groot en klein, kunnen voorzien van de juiste adviezen. Samen stellen zij een geschikt preventie- en behandelplan op, gericht op uw bedrijf.

Wat is uw voordeel als SIM-lid?

  • Korting van 10% op materialen, denk daarbij aan lokaaskisten, insectenlampen e.d.
  • Korting van 10% op eenmalige bestrijdingen, denk daarbij aan wespenbestrijdingen, mierenbestrijdingen, vliegen etc.
  • Korting van 10% op houtwormbestrijdingen.

Wil u meer informatie over Olischlager BV en hun werkwijze? Bekijk de website.

Benieuwd wat Olischlager BV voor uw organisatie kan betekenen en wat de voordelen van het plaagdierbestrijding collectief inhoudt? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie: secretariaatsim@lwv.nl