Bedrijventerrein Challenge

Op vrijdag 7 juli 2023 namen bijna 200 enthousiaste deelnemers verdeeld over 14 teams deel aan hét sportieve bedrijfsevenement van het jaar. De SIM Bedrijventerrein Challenge editie 2023 was een groot succes. Na een spannende strijd heeft Tata Steel – Service Centre Maastricht, de overwinning behaald en de indrukwekkende SIM Wisselbeker in de wacht gesleept.

De teams hebben zich tot het uiterste ingespannen en hebben een fantastische prestatie geleverd. De energie en het enthousiasme waren voelbaar op het speelveld, waar de deelnemers elkaar uitdaagden in diverse sportieve activiteiten. Het was een inspirerende dag vol competitie en teamgeest.

Met hun uitzonderlijke prestatie hebben de leden van Tata Steel, Service Centre Maastricht, bewezen dat zij ware kampioenen zijn. Hun vastberadenheid en teamwork hebben hen naar de top geleid en zij verdienen alle lof voor hun inzet. Als beloning ontvingen zij de prestigieuze SIM Wisselbeker.

De officiële prijsuitreiking werd geleid door wethouder Hubert Mackus, die met een team de gemeente Maastricht vertegenwoordigde tijdens de zevenkamp. Nadat het winnende team de wisselbeker in ontvangst mocht nemen, werd het avondprogramma geopend. Als knallende afsluiter zorgde John Tana ervoor dat alle voetjes van de vloer gingen.

Met veel vreugde en trots kijken we terug op een geweldige dag vol sportieve prestaties. Dankzij de inzet van alle betrokkenen en de steun van onze sponsors was de SIM Bedrijventerrein Challenge een groot succes en we kijken alvast uit naar een volgende editie in 2024.

Deelnemende bedrijven: Randstad, Innervate, MVGM Maastricht, FI&S, ArboNed, Service Centre Maastricht, L’Ortye, TCC The Computer Company, Flexrooms Living, Thomas Regout International, L1, Tata Steel Tubes, Relim, Van Kaathoven, PQ Silicas, Gemeente Maastricht
Sponsoren: Gemeente Maastricht, L’Ortye, Intergarde en Sligro Maastricht
Beeldmateriaal: Branding in Motion

Bekijk hier de aftermovie.
Bekijk hier alle foto’s.