Bedrijventerrein Challenge

De Bedrijventerrein Challenge is een informele sportieve middag waarbij diverse bedrijven van onze aangesloten terreinen met elkaar de strijd aan gaan. Rond de 140 medewerkers van deze bedrijven nemen deel en worden verdeeld over een aantal teams. Deze gezellige middag wordt altijd afgesloten met een heerlijke BBQ.

SIM Bedrijventerrein Challenge 2022
Tijdens de SIM Bedrijventerrein Challenge gingen 17 bedrijven verdeeld over 14 teams met in totaal 200 deelnemers de strijd aan voor de grote SIM Wisselbeker.
We werden wederom getrakteerd op prachtig weer. Met als vaste locatie Fun Valley waanden we ons zo aan het strand van de Maas in Frankrijk.

Tijdens de warming up werden de teams uitgenodigd hun meest speciale moves te tonen voor bonuspunten. Wat hebben we gelachen! Thomas Regout International behaalde hier een kleine voorspong. Vervolgens werden de teams verdeeld over de zeskamp en het vlotten bouwen en hebben hun best gedaan de maximale score binnen te halen.

And the winner is….
Thomas Regout International! Voor de derde keer op een rij gingen zij er met de winst vandoor. Wat waren jullie een fantastisch, gezellig, fanatiek en gedreven team! Van harte gefeliciteerd met het behalen van de eerste plek.

Alle deelnemers werden vervolgens getrakteerd op een heerlijke BBQ, een Italiaans ijsje van Gio Gelato uit Wittem en de nodige drankjes. De Maastrichtse Chansonnier John Tana zorgde ervoor dat het dak er nog af ging tijdens zijn optreden, waarbij ‘Boursin in mien haor’ natuurlijk niet mocht ontbreken.

We bedanken alle deelnemers voor hun deelname en inzet en hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen tijdens de editie van 2023. Een enorme merci aan de sponsors Gemeente MaastrichtL’OrtyeIntergarde en Sligro Food Group voor het mede mogelijk maken van dit grote SIM event en Branding in Motion voor het vastleggen van dit event. Tot volgend jaar!

• Deelnemende bedrijven: P&O Flex, Wijsen, Service Centre Maastricht, Intergarde, Open Line, Randstad, FI&S, Relim, TCC, L’Ortye, Innervate, ArboNed, Van Kaathoven, Thomas Regout International, MVGM Bedrijfsmakelaars, Gemeente Maastricht •

Bekijk hier de aftermovie 2022:
Alle foto’s van de SIM Bedrijventerrein Challenge 2022 vind je op ons Flickr account.