Word ook lid!

De SIM e.o. en Parkmanagement BV heet u van harte welkom!

U bent (recentelijk) gevestigd of uw bedrijf gaat zich binnenkort vestigen op een van de deelnemende bedrijventerreinen van de Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht e.o.

De bedrijventerreinen in Maastricht e.o. hebben zich verenigd onder de SIM e.o. om zo hun ondernemers optimaal te kunnen bedienen in de diverse thema’s, projecten en events die zij behandelt en organiseert voor haar leden. U kunt deelnemen aan een van de vele netwerkbijeenkomsten die worden georganiseerd. Daarnaast kunt u besparen op de kosten voor uw bedrijf door gebruik te maken van de collectieve inkoopprojecten. Als lid van de Samenwerkende Industrieterreinen Maastricht e.o. (SIM) geeft u ook blijk van uw betrokkenheid bij het reilen en zeilen op uw bedrijventerrein en maakt u deel uit van de hechte gemeenschap. Uw aanmelding betekent voor de bedrijvenvereniging een extra gewicht in de schaal bij de belangenbehartiging in de richting van de gemeente Maastricht en andere overheden.

Bent u benieuwd wat de SIM e.o. allemaal voor u in petto heeft? De parkmanager praat u graag bij in een persoonlijk gesprek.
Kosten voor het lidmaatschap bedragen €280,- excl. BTW per kalenderjaar.

Mocht u een kennismakingsbezoek op prijs stellen, dan kunt u contact opnemen met de parkmanager:


Parkmanager Maastricht 

Veronique Hermes-Plusjé
+31 6 82684912
hermes@lwv.nl