Verzekeringsvoordeel beveiliging

Leden collectieve camerabeveiliging profiteren van verzekeringsvoordeel
Interpolis biedt ondernemers op KVO-gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht tot 15% korting op verzekeringen voor uw onderneming. U kunt hier als ondernemer op een collectief beveiligd bedrijventerrein gebruik van maken. Collectief beveiligde bedrijventerreinen die ook nog eens beveiligd zijn door middel van proactief cameratoezicht en die gedurende een jaar een goed schadeverloop hebben, hebben recht op resultaatparticipatie. Hoe meer deelnemers des te hoger het bedrag.

De verzekeringen van Interpolis zijn verkrijgbaar via Rabobank. Rabobank bemiddelt voor u bij het afsluiten en wijzigen van uw verzekering. Voor een advies op maat over het afdekken van uw bedrijfsrisico’s maakt u een afspraak met Rabobank.
Meer weten over de verzekeringen van Interpolis? Hier vindt u alle informatie.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze collectiviteit of heeft u vragen wat voor voordelen dit kan hebben voor uw organisatie? Neem gerust contact op met de verzekeringsspecialisten van de Rabobank in Limburg. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 088- 72 71 014 of per mail Verzekeren.Kring.LIM@rabobank.nl. Zij maken graag een afspraak met u om te bespreken hoe ook u goed verzekerd kunt zijn én gebruik kunt maken van het collectief.