Activiteiten

Bijeenkomsten

Themabijeenkomsten
Ook wel bekend als de sirenelunches van SIM: van tijd tot tijd vinden op de eerste maandag van de maand bij de MVV Business Lounge de themabijeenkomsten plaats: de onderwerpen van de thema’s variëren: bereikbaarheid, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit; zodra er belangrijke zaken zijn voor de SIM leden informeren we hen graag tijdens deze bijeenkomsten van 11:00 uur tot 12:00 uur . Voor degenen die na afloop na willen praten, is er een gezamenlijke lunch in de Business lounge van MVV.

 

 

 

 

 

Eindejaarsbijeenkomst
Samen een toast uitbrengen op een succesvol jaar dat bijna achter de rug is en vooruitkijken naar het volgende jaar. Dit jaar bestaat SIM 25 jaar!! En dat gaan we samen met onze leden vieren. Binnenkort meer informatie over deze bijeenkomst.
Reserveert u alvast 21 november 2019 in uw agenda’s!
Het zal een middag / avond programma worden.

 

 

 

 

 

 

 

SIM Bedrijventerrein Challenge
De bedrijventerrein Challenge is een informele sportieve middag waarop circa 10 teams bestaande uit diverse bedrijven van onze aangesloten terreinen met elkaar de strijd aan gaan.
Deze gezellige middag wordt afgesloten met een BBQ.
In 2019 vindt de Challenge al voor de 10e keer plaats: een jubileumeditie dus.

 

 

 

 

 

 

Cursussen en opleidingen

Regelmatig worden diverse cursussen aangeboden tegen een voordelig tarief aan de SIM leden. Onder andere Contract & leveranciersmanagement,  Social Media trainingen en de Gevaarlijke Stoffen School. Hierover worden onze leden geïnformeerd middels nieuwsbrieven en gerichte uitnodigingen.