Activiteiten

Bijeenkomsten

Themabijeenkomsten
Ook wel bekend als de sirenelunches van SIM. Van tijd tot tijd vinden op de eerste maandag van de maand bij de MVV Business Lounge de themabijeenkomsten plaats. De onderwerpen van de thema’s variëren: bereikbaarheid, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit. Zodra er belangrijke zaken zijn voor de SIM leden informeren we hen graag tijdens deze bijeenkomsten van 11:00 uur tot 12:00 uur. Voor degenen die na afloop na willen praten, is er een gezamenlijke lunch in de Business lounge van MVV.

 

 

 

 


SIM Bedrijventerrein Challenge

De Bedrijventerrein Challenge is een informele sportieve middag waarbij diverse bedrijven van onze aangesloten terreinen met elkaar de strijd aan gaan.
Rond de 140 medewerkers van deze bedrijven nemen deel en worden verdeeld over een aantal teams. Deze gezellige middag wordt altijd afgesloten met een heerlijke BBQ.
In 2019 heeft het 10 jarig jubileum van de SIM Bedrijventerrein Challenge plaatgevonden!

 

 

 

 

Cursussen en opleidingen

Regelmatig worden diverse cursussen aangeboden tegen een voordelig tarief aan de SIM leden. Onder andere Contract & leveranciersmanagement,  Social Media trainingen en de Gevaarlijke Stoffen School. Hierover worden onze leden geïnformeerd middels nieuwsbrieven en gerichte uitnodigingen.