Activiteiten

Themabijeenkomsten

Ook wel bekend als de sirenelunches van SIM. Van tijd tot tijd vinden op de eerste maandag van de maand bij Buitenplaats Vaeshartelt de themabijeenkomsten plaats. De onderwerpen van de thema’s variëren: bereikbaarheid, veiligheid, duurzaamheid, vitaliteit. Zodra er belangrijke zaken zijn voor de SIM leden informeren we hen graag tijdens deze bijeenkomsten van 11:00 uur tot 12:00 uur. Voor degenen die na afloop na willen praten, is er een gezamenlijke lunch in de Coffeecorner van Vaeshartelt.

 

 

 

 

 

 

 


SIM Bedrijventerrein Challenge

De Bedrijventerrein Challenge is een informele sportieve middag waarbij diverse bedrijven van onze aangesloten terreinen met elkaar de strijd aan gaan. Rond de 140 medewerkers van deze bedrijven nemen deel en worden verdeeld over een aantal teams. Deze gezellige middag wordt altijd afgesloten met een heerlijke BBQ.
In 2021 heeft de 11e editie van de SIM Bedrijventerrein Challenge plaatsgevonden! Bekijk hier de aftermovie 2021:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursussen en opleidingen

Regelmatig worden diverse cursussen aangeboden tegen een voordelig tarief aan de SIM leden. Onder andere Contract- & leveranciersmanagement,  Social Media trainingen door Marjolein Bongers en de Gevaarlijke Stoffen School. Hierover worden onze leden geïnformeerd middels nieuwsbrieven en gerichte uitnodigingen.

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen cursisten Contract- en Leveranciersmanagement 2021:
“Zeer goede structuur en goed te volgen.”
“Zeer nuttige cursus om kennis over contract- en leveranciersmanagement te krijgen.”
“Super leerzame cursus door Robert Coolen.”

Door de cursisten worden er 4 (van de 5) sterren aan deze cursus gegeven!
⭐️⭐️⭐️⭐️