MKB Financieringspoort Limburg 2.0

25 September 2019

Groeiplannen realiseren

Als ondernemer wil je je groeiplannen zo snel mogelijk realiseren: de markt wacht immers niet. Maar welk soort financiering past het best bij jouw bedrijf? En hoe kom je daaraan? Hoe stel je daarvoor een goede business case op?

Voucherregeling

Limburgse ondernemers die willen investeren in groei kunnen voor concrete hulp terecht bij MKB Financieringspoort Limburg 2.0. Deze kent een voucherregeling die een bijdrage levert voor het inschakelen van een financieel expert die helpt het plan daartoe aan te scherpen.

Die bijdrage is 50% van de kosten van de expert met een maximum van € 2.500,00.

Voor wie?

MKB Financieringspoort is er voor ondernemers met groeiplannen: uitbreiding, een nieuw idee, dienst of product, of een nieuwe markt – en die hiervoor op zoek zijn naar financiering.

Het programma is voor in Limburg gevestigde ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (tot 250 medewerkers), in het bijzonder in de maakindustrie, stuwende dienstverlening en toerisme/leisure.

In het voorgaande programma hebben 66 ondernemers met succes deelgenomen aan de regeling. Vanwege dat succes is de voucherregeling doorgezet in een nieuw programma. Tot einde 2019 kunnen aanvragen daarvoor worden ingediend.

Wil je meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met Jos Ernenst, via 06 29 530 993, of mail naar mkbfp@liof.nl.

MKB Financieringspoort Limburg 2.0 wordt gefinancierd door de Provincie Limburg.