24.07.04 Hét Grote Maastrichtse Ondernemersdiner, powered by SIM | 19 september

4 July 2024

Beste ondernemer,

Stel je voor: een avond midden in Maastricht, omringd door de sfeer van historische wijnkelders, waar je geniet van de mooiste wijnen met bijpassende hapjes, deskundig gepresenteerd door een vinoloog. Gevolgd door een exclusief viergangendiner met de mooiste wijnen. Dit alles in het gezelschap van Maastrichtse medeondernemers. Klinkt dit als een onvergetelijke ervaring?

Dat is precies wat je te wachten staat tijdens Hét Grote Maastrichtse Ondernemersdiner.

Gastspreker Mitch Valize
Tijdens ons ondernemersdiner verwelkomen we Mitch Valize, paralympisch handbiker en wereldkampioen. Mitch deelt zijn inspirerende verhaal over het overwinnen van beperkingen en zijn successen als professioneel atleet.

Mitch, afgestudeerd in bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht, werd geboren met een niet goed ontwikkeld linkerbeen. Na de amputatie van zijn voet in 2015 kreeg hij toegang tot betere protheses, waardoor hij zijn ambities kon nastreven.

In 2021 won Mitch vier gouden medailles, en tijdens de Paralympische Spelen in Tokio behaalde hij twee gouden medailles. Hij bereidt zich nu voor op de spelen in Parijs, waar hij zijn titels hoopt te verdedigen.

Mitch’s motto, “Kan ik niet, dat ken ik niet,” weerspiegelt zijn vastberadenheid om elke uitdaging aan te gaan. Ondanks beperkte middelen blijft het Nederlandse team, mede dankzij Mitch, de best presterende ploeg ter wereld.

Programma
17:30 uur: Ontvangst
18:00 uur: Wijnproeverij in de prachtige wijnkelders van Thiessen Wijnkoopers met bijpassende hapjes onder begeleiding van een professionele vinoloog
19:00 uur: Viergangendiner met zorgvuldig geselecteerde wijnen & gastspreker Mitch Valize

Wij hopen je te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond. Bevestig jouw aanwezigheid en geef jouw menukeuze door uiterlijk vóór 9 september via de uitnodiging in je mailbox. Heb je geen uitnodiging ontvangen maar wil je hier graag bij zijn? Stuur een mail naar meijs@lwv.nl.

*Dit event is een exclusief event voor Maastrichtse ondernemers, gevestigd op de Maastrichtse bedrijventerreinen. Toegang uitsluitend op uitnodiging. Het is helaas niet mogelijk een introducee aan te melden.

Praktische informatie
Datum: donderdag 19 september 2024
Tijd: 17.30 – 23.00 uur
Locatie: Thiessen Wijnkoopers, Grote Gracht 18 6211 SW Maastricht

Parkeren
Parkeren is mogelijk in Q-park Vrijthof, Q-park Mosae Forum, Q-park Frontenpark of Sphinx.

Kosten 
Hét Grote Maastrichtse Ondernemersdiner kost €105,- p.p. excl. BTW.
Dit bedrag zal worden gefactureerd, laat daarom de juiste factuurgegevens achter bij aanmelding. No shows brengen wij in rekening!

Verhinderd? 
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, geef dit graag uiterlijk voor 9 september aan ons door via meijs@lwv.nl.