22.11.08 SIM UITNODIGING | Content is King | Een Google Seminar | 05.12.22

13 November 2022

Beste SIM lid,

Bill Gates zei het al in 1996: ‘Content Is King’. Hij bedoelde toen dat content de drijvende kracht zou worden van het internet. Dè manier om er ook echt geld mee te verdienen. Ondertussen weten we anno 2022 dat hij uiteraard gelijk had. Elk bedrijf wil ondertussen goed gezien en gevonden worden online. Met name in de zoekresultaten van Google, je zichtbaarheid op social media en apps die gevoed worden door de content die wij als bedrijven creëren.

Maar wat is nu interessante content voor je doelgroep? Waar zijn je concurrenten vandaag mee bezig? Op welke manier moet je content online creëren voor je (potentiële) klanten zodat ze het ook kunnen vinden in Google? Welke tools gebruik je hier het beste voor? Antwoorden op deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens een interactieve infosessie met Emiel Jans, mede-oprichter van UP-TO-DATE WebDesign. Emiel zorgt voor inzichten waar bedrijven echt mee aan de slag kunnen en die je aan het denken zetten. De voorbije 10 jaar heeft Emiel gezien hoe bedrijven en organisaties ter plaatse blijven staan, zodra ze denken dat iets goed werkt. De voorsprong die je vandaag hebt, wordt door de innovators van morgen ingehaald. De kansen die we vandaag hebben dankzij de inzet van moderne technologie zijn enorm.

Emiel Jans, oprichter van UP-TO-DATE WebDesign, toont jou op een eenvoudige manier wat je vandaag moet weten om nog bij te blijven met de nieuwe verwachtingen van het internet.
Emiel is een zeer inspirerende spreker die je in een interactieve sessie meeneemt in zijn verhaal. Hij leert jou dankzij zijn unieke invalshoek anders te kijken naar het online landschap van vandaag en, belangrijker nog, dat van morgen.


Ter info:

Aanmelden via dit formulier. Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor diegenen die na afloop willen netwerken, is er een gezamenlijke lunch in de coffeecorner van Vaeshartelt. De kosten voor deze lunch bedragen €14,50 (gelieve dit bedrag bij de receptie bij aankomst met PIN te betalen!).

Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u deel wilt nemen aan de lunch.

Mocht u verhinderd zijn, geef dit dan s.v.p. uiterlijk woensdag 30 november voor 12.00 uur aan ons door. No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 14,50 per persoon.