29.06.21 Haal voordeel uit een raamovereenkomst

29 June 2021

Uw bedrijf kan gevestigd zijn op een collectief beveiligd bedrijventerrein. Dat heeft u goed geregeld! Want de kans op inbraak, brandstichting en vernieling is aantoonbaar lager op een collectief beveiligd bedrijventerrein.

Interpolis biedt ondernemers op KVO-gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht tot 15% korting op verzekeringen voor uw onderneming. U kunt hier als ondernemer op een collectief beveiligd bedrijventerrein gebruik van maken.

De verzekeringen van Interpolis zijn verkrijgbaar via Rabobank. Rabobank bemiddelt voor u bij het afsluiten en wijzigen van uw verzekering. Voor een advies op maat over het afdekken van uw bedrijfsrisico’s maakt u een afspraak met Rabobank.

Meer weten over de verzekeringen van Interpolis? Hier vindt u alle informatie.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan deze collectiviteit of heeft u vragen wat voor voordelen dit kan hebben voor uw organisatie? Neem gerust contact op met de verzekeringsspecialisten van de Rabobank in Limburg. Zij zijn telefonisch bereikbaar op  045 5334030 of per mail Verzekeren.Kring.LIM@rabobank.nl. Zij maken graag een afspraak met u om te bespreken hoe ook u goed verzekerd kunt zijn én gebruik kunt maken van het collectief.