24.05.06 Meld je nu aan voor de SIM Bedrijventerrein Challenge 2024!

6 May 2024

De inschrijving voor de SIM Bedrijventerrein Challenge 2024 is geopend!

Verzamel je team, schrijf je in (en snel want vol is hier ECHT vol) en beleef de teamdag van het jaar.

Een line-up vol toffe spellen, een prachtige locatie (volgens SIM-voorzitter Edward Goessens, waan je je in Nice) een aanstekende ambiance, de meest fanatieke teams, de grootste wisselbeker van Maastricht, hapjes om je vingers bij af te likken, een groot assortiment aan drankjes en niet te vergeten de spetterende, Maastrichtse band: Sjeng, Sjer en de Sjele, die ervoor gaat zorgen dat het dak eraf zal gaan (of de tent de lucht in laat vliegen).

Alle ingrediënten die je nodig hebt om een dag te beleven om niet te vergeten!

Op vrijdag 28 juni 2024 vindt de ultieme strijd tussen de bedrijven van de SIM Bedrijventerreinen plaats bij Fun Valley Maastricht welke traditioneel getrouw afgesloten zal worden door een culinaire BBQ en een spetterend optreden.

Is eten en drinken meer jouw tak van sport? Dan ben je uiteraard ook welkom om vanaf 17:00 uur aan te sluiten bij het avondprogramma van de Challenge.

Heb je nog nooit meegedaan en ben je benieuwd naar wat je ongeveer kunt verwachten? Bekijk dan de Aftermovies van 2022 en 2023.

Kosten
Voor iedere deelnemer vragen wij een bijdrage van €39,50 (excl. BTW).
Dit zal gefactureerd worden.

Teams en teamcaptain
Per organisatie mag 1 team zich inschrijven van minimaal 10 en maximaal 15 personen voor het dagprogramma. Mocht je geen volledig team bij elkaar krijgen, dat is geen probleem. Dan worden jij en je collega’s samengevoegd met een ander bedrijf. Op deze manier leer je ook meteen andere bedrijven kennen.

Bij het avondprogramma is er geen limiet op het aantal inschrijvingen per bedrijf.Let op! Er kunnen maximaal 200 deelnemers inschrijven voor het sportieve dagprogramma. Wacht dus niet te lang want vol is echt vol!

Per team stellen wij (zoals ieder jaar) 1 teamcaptain aan. Met deze persoon regelen wij de gehele inschrijving van het team, dus in onderstaand aanmeldformulier hoeft niet iedereen van het team zich aan te melden.

MELD JE HIER AAN
Via deze link vind je het informatieblad om door te sturen naar je collega’s.
Heb je vragen? Neem contact op met Iva Meijs!