24.05.01 Het zit erop! SIM Stappenchallenge 2024

1 May 2024

𝗛𝗲𝘁 𝘇𝗶𝘁 𝗲𝗿𝗼𝗽! 🚶🏼👟👏🏼

Het zit erop, de SIM Stappencallenge. En wat was het een succes! Gefeliciteerd voor iedereen die de ‘challenge finishlijn’ heeft behaald. We gaan het zo hebben over de winnaars, maar eerst..

Er is veel om trots op te zijn! We hebben maar liefst 64.977.225 stappen in totaal gezet en het gemiddeld aantal stappen van deelnemende collega’s ligt hoger dan 10.900 stappen per dag. Ons bedrijventerrein heeft dus fanatieke stappers!

Maar… *tromgeroffel*… Er kan maar één team de grote prijswinnaar zijn: Team MECC Maastricht gaat er met 583.126 stappen vandoor met de winst en mag zich kronen tot meest vitaalste bedrijf van de SIM. Gefeliciteerd! 🏆

🥇 Dion is de masterstapper van deze challenge. Van harte gefeliciteerd met deze enorme prestatie. Dion zette in totaal maar liefst 1.078.617 stappen. Dat zijn er ongekend veel!

De top 3 masterstappers en het winnende bedrijf krijgen een bericht vanuit SIM voor het prikken van een goed moment voor de prijsoverhandiging!

Wij dagen iedereen uit vooral door te gaan met de goede weg die je bent ingeslagen. Want meer bewegen is geen eenmalige wedstrijd maar een duurzame verandering van levensstijl.

Deelnemers, Seppworks en natuurlijk onze sponsoren, een mega grote dankjewel! 🙌🏼

Sligro Food Group Maastricht, IntergardeThomas Regout International BV en MECC Maastricht.