24.03.11 Maatschappelijk betrokken? Sponsor de SIM Bedrijventerrein Challenge!

11 March 2024

Maak jij ons grootste event mede mogelijk?

SIM Bedrijventerrein Challenge: hét event van het jaar!
Al jaren hét event van de SIM. Tijdens de 14e editie van het sportiefste event van SIM gaan teams aan de slag om die ontzettend gave wisselbeker binnen te slepen. En hoe fanatiek zijn ze!! Er wordt gestreden, gelachen en flink gezweet!

Niet alleen biedt de challenge werkgevers de mogelijkheid om een teambuildingevent aan te bieden voor de werknemers, het geeft vooral de mogelijkheid om je buren op het terrein te leren kennen en belangrijke connecties te maken op zakelijk gebied. Allemaal net even anders dan je gewend bent en vooral heel veel leuker!

De Challenge heeft een maximale capaciteit wat betreft het dagprogramma van 200 personen en deze plekken zijn jaar op jaar volgeboekt. We zien veel teams terugkomen. Dus doen we iets goed!

Is eten en drinken meer jouw tak van sport? Dan ben je uiteraard ook welkom op het avondprogramma van de Challenge.

Naast het sportieve programma zou SIM namelijk niet SIM zijn als er geen mogelijkheid was om met een culinair hapje en drankje een dag af te sluiten en een goed gesprek te kunnen voeren.
Liever met de voetjes van de vloer? Ook dát wordt geregeld met een lokale artiest die ervoor zorgt dat het dak er nog even af kan.

Benieuwd hoe zo’n dag er ongeveer uitziet? Bekijk dan de Aftermovies van 2022 en 2023.

Sponsormogelijkheden
Alle SIM-evenementen worden mogelijk gemaakt door en voor onze ondernemers. Door bedrijven die ons een extra steuntje in de rug geven, kunnen wij een nog grotere impact hebben op het ondernemersklimaat in Maastricht.

Waarom zou je als bedrijf een SIM event sponsoren?
What’s in it for you?

• Bereik een nieuw publiek: Door te sponsoren vergroot je je zichtbaarheid en bereik je potentiële klanten die anders misschien niet met jouw merk in aanraking zouden komen.
• Marketing en aandacht voor jouw merk: Onze evenementen bieden uitgelezen mogelijkheden voor exposure van jouw merk. Van vermeldingen op marketingmaterialen tot sociale media-promotie, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsnaam opvalt.
• Leadgeneratie: Ontmoet potentiële klanten en partners tijdens onze evenementen. Het is een uitgelezen kans om waardevolle zakelijke connecties te leggen en leads te genereren.
• Bedrijfsontwikkeling: Investeer in de groei van jouw bedrijf door deel te nemen aan onze evenementen. Ontwikkel nieuwe vaardigheden, leer van andere ondernemers en ontdek mogelijkheden voor samenwerking en groei.
• Bijdrage aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Door te sponsoren laat je zien dat jouw bedrijf betrokken is bij de lokale gemeenschap en geeft het een positief signaal af aan klanten, medewerkers en andere belanghebbenden.

Enthousiast? Klik hier om in contact te komen met de parkmanager.