24.02.28 UITNODIGING SIM Stappenchallenge | Hele maand april

28 February 2024

Beste SIM-lid,

Ga met je team de strijd aan en maak kans op mooie prijzen! 🏆

Onderzoeken liegen er niet om; wandelen heeft ontelbare voordelen. Daarom maken we van april “stapril” en organiseren we van 1 april t/m 30 april opnieuw de SIM Stappenchallenge. Als team ga je de strijd met elkaar aan door gemiddeld zoveel mogelijk stappen te zetten. Als je meedoet, maak je kans op leuke prijzen! Stap jij (weer) mee?

De challenge is zowel tussen de deelnemende SIM-teams/bedrijven als individueel. Het enige wat je nodig hebt is je eigen benenwagen en de gratis Movespring-app op je telefoon. Hierin zie je niet alleen de ranglijst, je ontvangt ook handige wandeltips die jou nóg meer stappen gaan opleveren.

Het team dat op 30 april gemiddeld de meeste stappen heeft gezet, dus bovenaan de ranglijst staan, bekronen we met een prijs. Wat dat is blijft nog even geheim. Ook de eerste drie (individuele) masterstappers zetten we graag in het zonnetje!

“De challenge is eenvoudig, zorgt voor een leuke competitie, versterkt het teamgevoel en is bovenal gewoon leuk!”

De vraag die ons allen bezighoudt:

Wie wint dit jaar de titel: Het meest vitale bedrijf van de SIM 2024?

Laten we samen opnieuw de uitdaging aangaan, stappen zetten en streven naar een gezondere levensstijl!

Half Time Walk SIM Stappenchallenge
Tijdens de half time walk zullen we dit jaar de natuur verkennen rondom bedrijventerrein Randwyck. Start je dag met deze wandeling onder begeleiding van Peter Alblas, stadsecoloog bij het CNME. Peter zal ons onderweg wijzen op al het moois dat in deze tijd van het jaar te zien is. Vergeet niet om comfortabele schoenen en geschikte kleding mee te nemen!

Programma:
08.15 uur: Verzamelen op de parkeerplaats aan de Limburglaan, de Beente
08.30 uur: We starten de wandeling en gaan op ontdekkingstocht door de prachtige natuur
09.15 uur: Tijd voor een welverdiend kopje koffie/thee bij Bandito Espresso, gelegen aan de Oxfordlaan 55
09.45 uur: We vervolgen onze wandeling en genieten van al het moois dat deze tijd van het jaar te bieden heeft
10.00 uur: We arriveren bij winkelcentrum de Beente, waar we de wandeling afsluiten

*Deze wandeling is optioneel tijdens de SIM Stappenchallenge, hier kun je je apart voor aanmelden via het aanmeldformulier.


Ter info:

Aanmelden kan via deze link. In het aanmeldformulier kun je tevens aangeven of je wilt deelnemen aan de ‘Half Time Walk’ op vrijdag 19 april.
Na aanmelding nemen we contact met je op via de mail. De Stappenchallenge is gratis en wordt geregistreerd via de MoveSpring app, in samenwerking met Seppworks.

Heb je vragen? Stuur ons een mail!

 

De SIM Stappenchallenge wordt mede mogelijk gemaakt door: Sligro Maastricht, Intergarde, Thomas Regout International BV en MECC Maastricht.