24.01.29 UITNODIGING André Rieu Zomeravondconcert | Terrasarrangement De Groote Sociëteit

31 January 2024

Ook deze zomer strijkt André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest neer in zijn geboortestad en verzorgt daar betoverende concerten op het meest romantische plein van Maastricht. Wil jij samen met andere SIM- en LWV leden genieten van een heerlijk en bijzonder avondje uit? Lees dan snel verder!

SIM- en LWV terrasarrangement bij De Groote Sociëteit
Op donderdag 11 juli en donderdag 18 juli geniet je van een speciaal voor SIM- en LWV leden opgesteld terrasarrangement bij De Groote Sociëteit op het Vrijthof in Maastricht. Op het menu staan regionale producten en bekende Maastrichtse ingrediënten. Terwijl jij dineert op het terras onder de bomen, vult het Vrijthof zich met publiek.

Vanaf 21.00 uur geniet je vanaf het terras van het concert. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol met komische en ontroerende momenten.
De terrasindeling wordt in het voorjaar bepaald, goed om vooraf te weten; er staan op het plein grote schermen waarop het concert te zien is. We kunnen geen garantie bieden dat de plek waar je zit rechtstreeks zicht biedt op het podium.

Programma:
18:30 uur – ontvangst met bubbels
19:00 uur – start 3-gangen diner inclusief wijnen/bier en waters
21:00 uur – start concert
00:30 uur – einde concert

Mis dit zomeravondconcert niet!
Wil jij op 11 juli of 18 juli ook genieten van Rieu’s melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, uit diverse opera’s, operettes en musicals? Meld je dan aan via de uitnodiging in je mailbox. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Stuur ons dan een mail! Uiterlijke aanmelddatum is 30 juni.
Let op: LWV-leden melden zich aan via de LWV-app. SIM leden melden zich aan via ons aanmeldformulier.

Kosten
De kosten bedragen per persoon € 160 (all inclusive).

Foto: © André Rieu Productions