24-01-25 SIM Stappenchallenge 2024 | Hele maand april

30 January 2024

De vierde editie van de SIM Stappenchallenge is een feit!

Ook dit jaar staat de maand april volledig in het teken van vitaliteit. Gedurende de hele maand slaan we opnieuw de handen ineen om gezamenlijk stappen te zetten, te genieten van de natuur en te werken aan onze gezondheid.

Het belang van voldoende lichaamsbeweging wordt steeds duidelijker, vooral in een tijd waarin we vaak achter een scherm zitten en te weinig bewegen. De Stappenchallenge maakt beweging niet alleen leuk, maar moedigt mensen ook aan om eenvoudig meer te bewegen en creëert een gezonde competitie tussen collega’s.

Dit jaar worden deelnemers opnieuw ingedeeld in teams binnen hun eigen organisatie. Deze teams gaan de strijd met elkaar aan door gemiddeld zoveel mogelijk stappen te zetten per team. De Stappenchallenge loopt van maandag 1 april tot en met donderdag 30 april 2024. De winnaars worden, zoals altijd, in het zonnetje gezet!

Naast het winnende team zijn er prijzen te winnen voor de top 3 Masterstappers. De vraag die ons allen bezighoudt:

Wie wint dit jaar de titel: Het meest vitale bedrijf van de SIM 2024?

Laten we samen opnieuw de uitdaging aangaan, stappen zetten en streven naar een gezondere levensstijl. De officiële uitnodiging sturen wij in februari uit. Kun je niet wachten en wil je je alvast opgeven met je team? Stuur dan een mail naar secretariaatsim@lwv.nl.