23.12.07 SIM Themabijeenkomst AI aan de Macht, maar Content blijft King | Samenvatting

7 December 2023

Beste SIM-lid,

Tijdens de SIM-themabijeenkomst van maandag 4 december heeft Google Expert, Emiel Jans, ons meegenomen op een boeiende reis door de opkomst van Kunstmatige Intelligentie (AI) en de grenzeloze mogelijkheden die dit biedt voor onze bedrijfsvoering.

Meer dan 30 enthousiaste SIM-leden waren aanwezig om te luisteren naar de inzichten en expertise van Emiel Jans. Zijn lezing zat vol praktische voorbeelden die de potentie van AI in diverse bedrijfsscenario’s illustreerden. Het was een unieke kans om meer te begrijpen over de impact van AI op ons werk.

De reacties van de aanwezigen waren ronduit positief. Velen deelden hun enthousiasme over de verhelderende presentatie en de wijze waarop Emiel Jans complexe onderwerpen op een toegankelijke manier uiteenzette. Het delen van inzichten over de mogelijkheden van AI voor bedrijfsvoering heeft ongetwijfeld de verbeelding van velen aangewakkerd.

Emiel heeft een artikel gepubliceerd over deze bijeenkomst getiteld “AI aan de macht: Content is King“. Het artikel geeft een overzicht van de presentatie, inclusief belangrijke punten en tips die tijdens de sessie zijn besproken.

Dank aan Emiel Jans voor het delen van zijn kennis, en aan alle aanwezigen voor hun actieve deelname.