23.11.08 SIM UITNODIGING | AI aan de macht, maar Content blijft King | Emiel Jans | 4 december 2023

8 November 2023

Beste SIM-lid,

In 1996 verklaarde Bill Gates ‘Content Is King’, wijzend op de cruciale rol van content voor de groei van het internet. Hij had gelijk: met 2024 voor de deur is dit fundamenteler dan ooit. Bedrijven strijden voortdurend voor zichtbaarheid in Google’s zoekresultaten en op social media, aangedreven door de content die ze creëren.

Dit jaar namen we echter een sprong voorwaarts met de opkomst van Artificiële Intelligentie (AI) in contentcreatie en bedrijfsvoering. AI transformeert hoe we content genereren, optimaliseren en distribueren, en maakt gepersonaliseerde communicatie op grote schaal mogelijk.

Maar hoe integreer je AI in je contentstrategie? Welke kansen biedt AI voor jouw bedrijf, en hoe blijf je je concurrenten een stap voor dankzij deze technologie? Ontdek het antwoord tijdens een verhelderende interactieve infosessie met Emiel Jans.

Emiel heeft een decennium van digitale transformatie meegemaakt en weet als geen ander hoe snel bedrijven kunnen achteropraken als ze niet innoveren. Hij zal zijn inzichten delen over het benutten van AI voor contentgeneratie, en hoe dit de manier waarop we communiceren met ons publiek revolutioneert.

Wat kun je verwachten?

1. Inzichten in de laatste trends op het gebied van Google, social media en AI.

2. Praktische tips over hoe AI je content kan verrijken en je SEO kan verbeteren.

3. Interactieve sessie om de toepassingen van AI op je bedrijf te ontdekken.

Emiel Jans, oprichter van UP-TO-DATE WebDesign, toont jou op een eenvoudige manier wat je vandaag moet weten om nog bij te blijven met de nieuwe verwachtingen van het internet.
Emiel is een zeer inspirerende spreker die je in een interactieve sessie meeneemt in zijn verhaal. Hij leert jou dankzij zijn unieke invalshoek anders te kijken naar het online landschap van vandaag en, belangrijker nog, dat van morgen.

Ter info:
Aanmelden via de uitnodiging in je mailbox. Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je hier graag bij zijn? Neem contact met ons op.