23.10.09 SIM UITNODIGING | Workshop Goed Werkgeverschap & Employer Branding | 06.11.23

9 October 2023

Beste SIM lid,

De heer Joost Hack is al vele jaren actief als HR professional voor meerdere vooraanstaande bedrijven. Met zijn kennis en ervaring is hij een waardevol sparringpartner en programmaleider voor goede ondernemers die zich steeds verder willen ontwikkelen in de rol van werkgever.

Introductie
Iedere werkgever ervaart de druk van de krappe arbeidsmarkt. Daar waar nog niet zo heel lang geleden één advertentie genoeg sollicitanten opleverde voor meerdere vacatures, leveren nu meerdere advertenties géén kandidaat meer op. We vissen allemaal in de zelfde vijver en meerdere hengels uitgooien werkt niet meer. We moeten op zoek naar betere hengels, beter aas en andere vissen. We moeten leren onze eigen kweekvijver te creëren én we moeten zorgen dat onze kwekerij goed bekend staat.  In de interactieve workshop Goed Werkgeverschap en Employer Branding, leren we welke principes wérken en met welke good practices we aan de slag kunnen.

Onderwerpen
In deze korte, interactieve workshop leren we

•            Wat “goed werkgeverschap” is,

•            Wat daarbij belangrijk is en

•            Wat erbij komt kijken om zelf een steeds beter werkgever te worden.

Hierbij belichten we o.a. de 9 kernelementen van goed werkgeverschap en zullen we het element Goed Leiderschap wat verder uitdiepen. In het tweede uur van de workshop leren we wat Employer Branding is en hoe we dat effectief in de eigen organisatie vorm kunnen geven.

De interactieve vorm van de workshop en de ervaring van Joost Hack maakt het mogelijk om aangrenzende onderwerpen te aan te tippen. Natuurlijk zolang de tijd het toelaat.

Cursusmateriaal
Na de workshop zal het workshop-materiaal, dat als checklist te gebruiken is, aan de deelnemers worden toegestuurd.

Voor wie?
De workshop is gericht op ondernemers en professionals die het werkgeverschap binnen hun organisatie verder willen ontwikkelen en het willen inzetten om aantrekkelijk te zijn voor de juiste talenten.

Inschrijven en kosten
Inschrijven voor deze workshop kan via de uitnodiging in je mailbox. Heb je geen uitnodiging ontvangen? Stuur ons een mail!
Om het intensieve en interactieve karakter van de workshop te kunnen behouden, is het deelnemersaantal gemaximeerd tot 15. Bij voldoende interesse kunnen extra data ingepland worden.

Met dank aan het nationale project Nederland Werk aan Werk, van de werkgeversverenigingen VNO-NCW; LWV en MKB-Nederland, kan deze workshop (exclusief lunch) gratis aangeboden worden. 

Let op!
Voor diegenen die na afloop willen netwerken, is er een gezamenlijke lunch in de coffeecorner van Vaeshartelt. De kosten voor deze lunch bedragen €16,- (gelieve dit bedrag bij de receptie bij aankomst met PIN te betalen!).

Via het aanmeldformulier kun je aangeven of je deel wilt nemen aan de lunch. Mocht je verhinderd zijn, geef dit dan s.v.p. uiterlijk woensdag 1 november voor 12.00 uur aan ons door. No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 16,- per persoon.