23.05.02 Het zit erop! Winnaars SIM Stappenchallenge 

2 May 2023

Beste fanatieke stappers, wat een resultaat hebben wij weer samen bereikt! 💙

De SIM Stappenchallenge is officieel ten einde en we hebben 1 grote winnaar die zich de masterstapper mag noemen met maar liefst 1.113.023 stappen(!!!) en dat is Nick Custers! Nick, proficiat en wat een top prestatie. Hetzelfde geldt voor het bedrijf Animal’s Faith dat wederom de titel in de wacht heeft gesleept ‘Het meest Vitale Bedrijf van de SIM 2023’. Ook aan team Animal’s Faith, gefeliciteerd met de winst. Wij nemen z.s.m. contact op met de winnaars, zij ontvangen een leuke prijs van ons. Op nummer 2 is geëindigd, Maastricht Aachen Airport en op nummer 3 TCC smart IT solutions, ook chapeau aan jullie teams, gefeliciteerd! In de Challenge kun je nu zien op welke plek je officieel geëindigd bent individueel en met je bedrijf.

Voor alle deelnemers die super fanatiek met hun bedrijf hebben meegedaan en die ook een interne strijd ervan hebben gemaakt, dankjewel voor het meedoen en voor de 100% inzet die jullie de afgelopen maand getoond hebben. Vorig jaar hebben wij met 170 deelnemers iets minder dan 50 miljoen stappen gezet. Dit jaar hebben wij met 176 deelnemers bijna 60 miljoen stappen gezamenlijk gezet! We worden alleen maar beter, wauw! 1 ding is zeker, wij houden de bedrijventerreinen in beweging en zijn met z’n allen weer een stukje vitaler geworden. Nu de challenge voorbij is, vergeet niet om toch vaker een pauzewandeling te maken of in de avond een extra blokje om te lopen. Wij hopen met deze challenge iedereen weer dat stukje motivatie te hebben gegeven om stappen te zetten. Keep up the spirit. 😊

Nogmaals grote dank aan iedereen en wie weet, tot volgend jaar! 👋🏻

Seppworks wederom bedankt voor de samenwerking en top begeleiding! Ook dank aan onze sponsoren Thomas Regout InternationalFi&S B.V. – Food Ingredients & SpecialtiesIntergardeSligro Food Group en Hanos Maastricht.