23.03.22 SIM Stappenchallenge & Half Time Walk

22 March 2023

SIM STAPPENCHALLENGE

Hele maand april (1 t/m 30 april) 

Na twee zeer succesvolle edities van de SIM Stappenchallenge nodigen we jullie van harte uit om weer met ons aan de wandel te gaan en een recordaantal stappen te zetten tijdens deze challenge die van start zal gaan op 1 april.

Voldoende lichaamsbeweging is van groot belang voor je gezondheid. We zitten met z’n allen steeds meer achter een scherm en bewegen te weinig. De stappenchallenge maakt bewegen leuk, laat mensen eenvoudig meer bewegen én creëert een gezonde competitie tussen collega’s onderling. Met de stappenchallenge worden deelnemers ingedeeld in het team van de eigen organisatie. Deze teams strijden tegen elkaar door gemiddeld zoveel mogelijk stappen te zetten per team. De stappenchallenge loopt van 1 april t/m 30 april 2023. Voor de winnaars hebben we natuurlijk weer leuke prijzen in petto.

Wie wordt het meest vitale bedrijf van de SIM 2023?
En wie wordt de Masterstapper van de SIM 2023?

Powered by: Thomas Regout International, Intergarde, FI&S, Sligro en Hanos.


HALF TIME WALK

14 april 2023
08.15 – 10.00 uur

Tijdens de Stappenchallenge organiseren we een Half Time Walk* waarbij we gastwandelaar Peter Alblas van CNME hebben uitgenodigd.

Peter Alblas is werkzaam bij het CNME (Centrum voor Natuur- en Milieueducatie) in Maastricht. Peter Alblas houdt zich bezig met de relatie tussen mensen en andere natuur, in en om de stad. 

Programma & locatie:
We starten op bedrijventerrein Scharn. Exacte locatie krijg je later toegestuurd.
08.15 uur – verzamelen bedrijventerrein Scharn
08.30 uur – vertrek
09.10 uur – pauze Geusseltbad voor kopje koffie/thee
09.40 uur – route terug
10.00 uur – aankomst bedrijventerrein Scharn

*Deze wandeling is optioneel tijdens de SIM Stappenchallenge, hier kun je je apart voor aanmelden in het aanmeldformulier.

MELD JE HIER AAN!*