22.12.21 Limburgse Circulaire Innovatie top 20 – Geef je op!

21 December 2022

Is jouw organisatie, project of product het neusje van de zalm op het gebied van circulariteit? Zet jij je in om van de provincie Limburg een circulaire topregio te maken? Geef je dan voor 1 januari 2023 op voor de tweede editie van de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 en maak kans op 3.000 euro! Lees hier meer informatie.

Limburgse ondernemers zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Zoals het opnieuw gebruiken van grondstoffen en afval, waardoor we de aarde niet langer uitputten. โ™ป

Om al deze innovaties op de kaart te zetten, ze structureel in beeld te houden รฉn om elkaar te inspireren wordt de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 voor de tweede keer georganiseerd. ๐Ÿ†

๐—ž๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฝ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ? ๐—ง๐—ถ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป!

Wacht niet te lang want de inschrijving sluit op 1 januari 2023. Een onafhankelijke jury nomineert maximaal 20 projecten uit de inzendingen. Uit deze top 20 kiezen het publiek en de jury beiden een winnaar. De winnaar van de juryprijs wint โ‚ฌ 3.000, de winnaar van de publieksprijs wint โ‚ฌ 1.000. De finale en de uitreiking vinden plaats op woensdag 8 februari 2023 van 12.30 tot 13.30 uur bij de Limburgse Werkgevers Verenigingย in Roermond.