22.10.11 SIM Themabijeenkomst Circulaire Bedrijventerreinen | 07.11.22

11 October 2022

Beste SIM-lid,

Jaarlijks wordt er in regio voor miljoenen euro’s aan grondstoffen op de bedrijventerreinen niet benut. Wil jij de mogelijkheden van ketensamenwerking en potentie van circulaire business cases voor jouw organisatie of bedrijfsterrein verder uitwerken?

In het project ‘Circulaire Bedrijventerreinen Maastricht en Heuvelland’ wordt een eerste inzicht geboden in de reststromen van 8 grote bedrijventerreinen, in combinatie met de circulaire businesspotentie.

Het traject is vormgegeven in samenwerking met de gemeentes Maastricht, Meerssen en Valkenburg, en de analyses zijn uitgevoerd door Stec Groep en New Economy.

We nodigen je graag uit voor deze themabijeenkomst over Circulaire Bedrijventerreinen. Tijdens deze bijeenkomst delen Stec Groep en New Economy goede voorbeelden van andere bedrijventerreinen en willen we je inspireren met de kansen die zij zien. We horen ook graag waar jij mee bezig bent en hoe jij geholpen kunt worden: wat kunnen we als SIM, gemeente, provincie en omgevingsdiensten doen om jou als ondernemer(s) het beste te helpen?

Programma:
11:00 – 11:15: Welkomstwoord door SIM-voorzitter Edward Goessens
11:15 – 11:30: Toelichting belang, aanpak en eerste resultaten Circulaire Bedrijventerreinen – Jorik van der Wiel, Stec Groep
11:30 – 11:50: Grootste kansen circulaire grondstoffen & handelingsperspectief – Jonah Link, New Economy
11:50 – 12:00: Vragen en discussie


Ter info:

Aanmelden via dit formulier. Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor diegenen die na afloop willen netwerken, is er een gezamenlijke lunch in de coffeecorner van Vaeshartelt. De kosten voor deze lunch bedragen €14,50 (gelieve dit bedrag bij de receptie bij aankomst met PIN te betalen!).

Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u deel wilt nemen aan de lunch.

Mocht u verhinderd zijn, geef dit dan s.v.p. uiterlijk woensdag 3 november voor 12.00 uur aan ons door. No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 14,50 per persoon.

 

Stel je vraag! – Collectief SIM
Tijdens de netwerklunch heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Olischlager BV van ons collectief plaagdierbestrijding. Deelnemers van de SIM krijgen voordeel op een aantal producten en diensten.

Benieuwd wat Olischlager BV voor jou kan betekenen? Stel je vraag tijdens de netwerklunch!

Met vriendelijke groet,

Edward Goessens, Voorzitter SIM