22.05.19 SIM Themabijeenkomst Circulaire Bedrijventerreinen | 13.06.22

19 May 2022

Geachte Ondernemer,

Het bedrijventerrein van de toekomst is een duurzaam bedrijventerrein, waarin circulariteit een prioriteit is.
Vorig jaar heeft er een eerste bijeenkomst plaatsgevonden in samenwerking met afvalexpert L’Ortye. Tijdens deze bijeenkomst is duidelijk geworden dat veel ondernemers aan de slag willen met circulariteit, maar het lastig vinden om concreet stappen te maken.

Want Circulair ondernemen. Hoe doe je dat nou? Gé Moonen van Moonen Packaging zal hier meer over vertellen en handvaten geven om dit in de praktijk vorm te geven.

Graag willen we u vervolgens meenemen in onze droom over Circulaire Bedrijventerreinen en u meer informatie geven over de stappen die we de komende periode zullen gaan zetten.

Programma:
11.00 – 11.10 uur: Welkomstwoord door Edward Goessens (voorzitter SIM)
11.10 – 11.40 uur: Circulair Ondernemen door Gé Moonen (Moonen Packaging)
11.40 – 12.00 uur: Circulaire Bedrijventerreinen door Sonja Demandt (expertisemanager Duurzaamheid & Innovatie LWV)

Ter info:
Aanmelden via dit formulier. Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor diegenen die na afloop willen netwerken, is er een gezamenlijke lunch in de coffeecorner van Vaeshartelt. De kosten voor deze lunch bedragen €14,50. Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u deel wilt nemen aan de lunch. Mocht u verhinderd zijn, geef dit dan s.v.p. uiterlijk woensdag 8 juni voor 12.00 uur aan ons door. No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 14,50 per persoon.