19.04.22 Masterclass ContentCreatie & Trends | Marjolein Bongers

19 April 2022

Datum: maandag 16 mei
Tijd: 09.00 – 09.45 uur (inloggen 08.45 uur)
Locatie: ZOOM

Zó creëer je ijzersterke content op LinkedIn!

Wil jij leren op welke manier je ijzersterke content maakt op LinkedIn? Wil jij leren hoe je beïnvloedingspsychologie kunt inzetten in teksten zodat jouw berichten op LinkedIn een veel hoger bereik krijgen? Marjolein Bongers is LinkedIn Expert, beïnvloedingspsychologe, auteur van het boek LinkedIn Power en zij laat jou in het webinar zien op welke manier jij succesvolle content kunt creëren op LinkedIn.

Het webinar wordt afgesloten met de nieuwste LinkedIn Features & Trends zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

Kosten:
Investering Masterclass: 69,-  (excl. BTW). Als SIM lid ontvangt u 10% korting.

Praktische info:
U kunt zich aanmelden voor deze Masterclass via de uitnodiging in uw mailbox. Aanmelden kan t/m woensdag 11 mei 12.00 uur. De Masterclass vindt digitaal plaats*. Op donderdag 12 mei ontvangen de deelnemers de link om deel te nemen op maandag 16 mei. Heeft u geen mail ontvangen? Stuur ons een mail.

*De masterclass zal doorgaan bij een minimale deelname van 10 personen. Maximaal 30 deelnemers mogelijk.

 

Over de spreker:
Marjolein Bongers is een van de meest toonaangevende LinkedIn sprekers van Nederland, is auteur van de bestseller LinkedIn Power en is eigenaar van House of Social Media. Marjolein heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt voor onder andere RTL, &C, Walt Disney, Raad van State, Schiphol Groep en voor veel MKB bedrijven.

Marjolein is officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en is tevens gastdocente op verschillende Hogescholen en Universiteiten. Daarnaast is ze beïnvloedingspsychologe en verwerkt ze haar kennis in haar LinkedIn trainingen en lezingen.