13.10.21 SIM Themabijeenkomst Beter Scoren Online: In het Oog van Google

13 October 2021

Beste SIM-lid,

Het digitale landschap evolueert in een ongezien tempo. Deze trend is niet nieuw en speelt al enkele jaren, maar de crisis van 2020 heeft dit met vele jaren versneld. Langs de zijlijn toekijken hoe de rest van de wereld vooruit gaat, of blind vertrouwen op het advies van anderen, is geen optie meer. 

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een beter zicht op de kansen die dankzij het internet en technologie nu voor het grijpen liggen. Emiel Jans zorgt voor inzichten waar bedrijven echt mee aan de slag kunnen en die u aan het denken zetten. De voorbije 10 jaar heeft Emiel vooral gezien hoe bedrijven en organisaties ter plaatse blijven staan, zodra ze denken dat iets goed werkt. De voorsprong die u vandaag heeft, wordt door de innovators van morgen ingehaald. De kansen die we vandaag hebben dankzij de inzet van moderne technologie zijn enorm.

Herkent u zich in de volgende stellingen?

  • We hebben het zo druk gehad met die crisis, dat onze online inspanningen zijn blijven liggen.
  • Elke keer als we ‘iets’ willen doen online kost het ons handenvol geld.
  • Het wordt steeds moeilijker om nieuwe klanten te bereiken.
  • Ik zie mijn concurrenten steeds meer opduiken online.

Dan is dit seminar iets voor u!

Emiel Jans, oprichter van UP-TO-DATE WebDesign, toont u op een eenvoudige manier wat u vandaag moet weten om nog bij te blijven met de nieuwe verwachtingen van het internet.
Emiel is een zeer inspirerende spreker die u in een interactieve sessie meeneemt in zijn verhaal.
Hij leert u dankzij zijn unieke invalshoek anders te kijken naar het online landschap van vandaag en, belangrijker nog, dat van morgen.


Ter info:

Wilt u zich aanmelden? Stuur ons een mail. Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. De bijeenkomst is gratis. Voor diegenen die na afloop willen netwerken, is er een gezamenlijke lunch in de Business lounge van MVV. De kosten voor deze lunch bedragen €14,50 (ter plaatse enkel via PIN te voldoen).

Mocht u verhinderd zijn, geef dit dan s.v.p. uiterlijk donderdag 28 oktober voor 12.00 uur aan ons door. No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 14,50 per persoon.

Let op: van de parkeerplaats van het Apple Park Hotel voor de MVV Business Lounge kan NIET meer gratis gebruikt worden. Parkeerkaarten om uit te rijden kosten €6,- per stuk. Alle andere parkeerplaatsen rondom het stadion zijn GRATIS. Wij raden u aan om van deze parkeerplaatsen gebruik te maken.