13.09.21 Even voorstellen – Roger Gorissen SOR bestuur

13 September 2021

Wij verwelkomen 2 nieuwe bestuursleden die de komende tijd deel gaan uitmaken van het SOR bestuur. Roger Gorissen stelt zich hieronder voor. Heeft u vragen over het bestuur of andere vragen? Mail ons!

Even voorstellen – Roger Gorissen
Ik ben Roger Gorissen, 52 jaar, woonachtig in Sittard. Getrouwd met Ebel en 2 kinderen: Yannick van 22 en Imke van 17.
Ik heb bedrijfseconomie aan de universiteit in Maastricht gestudeerd, daarna nog opleidingen gevolgd tot registeraccountant en registercontroller. Mijn hobby’s zijn met het gezin dingen ondernemen, fotografie, lezen, films kijken, tuinieren, domotica.

Ik werk bij MTB (Watermolen 1) in een geweldig leuke functie: manager financiën & faciliteiten. Ik heb alle financiële afdelingen onder me. Hieronder vallen de financiële administratie, salarisadministratie, urenregistratie, personeelsadministratie, business control, concerninkoop. Op facilitair gebied zijn dat de technische dienst, gebouwbeheer, facilitaire ondersteuning, ICT, applicatiebeheer, servicedesk, toezichthouders. Daarnaast stuur ik nog de informatie-adviseur aan. Een baan met veel afwisseling.

Ik ben ingetreden in het SOR bestuur vanuit samenwerking. In hoeverre wordt er samengewerkt op ons bedrijventerrein, op welke gebieden, hoe groot is de daadwerkelijke deelname aan de verschillende projecten, op welke gebieden liggen nog mogelijkheden tot samenwerking, etc. Door goed samen te werken kun je meer bereiken dan alleen.