13.04.22 UITNODIGING Online talkshow ‘Crimineel verpand?’ in de transport- en logistieksector

13 April 2022

Steeds vaker treffen ondernemers in de transport- en logistieksector grote hoeveelheden drugs, wapens of gestolen goederen aan in opslag- en overslaglocaties. Of krijgen ze transport aangeboden waar een luchtje aan zit. Met alle gevolgen van dien. Logistieke dienstverleners, pandeigenaren en verhuurbemiddelaars kunnen achterblijven met een slechte reputatie en hoge kosten. Het pand kan zelfs door de gemeente gesloten worden op basis van artikel 13b Opiumwet.

Wil jij weten wat ondernemers, verhuurbemiddelaars en gemeenten gezamenlijk kunnen doen tegen deze vorm van ondermijnende criminaliteit? Neem dan op donderdag 21 april van 16.00 tot 17.00 uur gratis deel aan de online talkshow ‘Crimineel verpand?’.

Deze talkshow wordt georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Limburg.

Meld je direct aan

Inhoud talkshow
Tijdens de talkshow word je bijgepraat over de gevolgen van ondermijnende criminaliteit in de transport- en logistieksector en de maatregelen om dit te voorkomen.

Samen met de tafelgasten, waaronder burgemeester Palmen van de gemeente Horst aan de Maas, Joost Hafmans, eigenaar VTS Transport & Logistics, Ben Hendriks van brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland en een vertegenwoordiger van de politie gaan we in gesprek over zaken als:

  • problematiek in de regio
  • hoe houd je grip op je pand en transport?
  • hoe kun je ondermijnende criminaliteit herkennen?
  • wat kun je doen om crimineel gebruik van panden in de transport- en logistieksector te voorkomen en te stoppen?

Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de tafelgasten. Heb jij vooraf vragen die wij tijdens de talkshow kunnen behandelen? Graag! Lever je input aan bij je aanmelding.

Aanmelden
Deelname aan de online talkshow is gratis. Meld je direct aan en ontvang een aantal dagen voor de talkshow een e-mail met de link om de online talkshow live te kunnen volgen.

Is de online talkshow ‘Crimineel verpand?’ ook interessant voor jouw collega’s of relaties? Stuur de uitnodiging dan gerust door, zodat ook zij de talkshow kunnen volgen.

Graag tot ziens op donderdag 21 april.