11.01.22 Een nieuw jaar, een nieuwe locatie!

11 January 2022

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie!

De themabijeenkomsten van de SIM verhuizen in 2022 naar een nieuwe locatie. De zogenoemde ‘Sirenelunches’ vinden al jaar en dag plaats bij de businesslounge van MVV. Een nieuwe uitbater heeft ons echter doen besluiten om te kijken naar een nieuwe locatie.

En of we een nieuwe locatie hebben gevonden! Vanaf het nieuwe jaar verwelkomen we je heel graag op Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht. Op deze prachtige, groene locatie is er alle ruimte om de themabijeenkomsten in een mooie setting te kunnen laten plaatsvinden. Uiteraard zullen de aansluitende netwerklunches blijven bestaan en kunnen we onder het genot van een drankje, soep en belegde broodjes, elkaar ontmoeten en bijpraten. De rustige en groene omgeving nodigt uit om na het event nog een ommetje te maken en te genieten van de natuur. Uiteraard is en blijft parkeren gratis.

De eerstvolgende themabijeenkomst stond gepland voor februari, maar wegens de huidige coronaomstandigheden is deze verzet naar 7 maart.
Onderwerpen die begin volgend jaar aan bod komen zijn; bijenkasten op bedrijfsdaken, In het oog van Google en Ledverlichting. We zullen je tijdig informeren via onze nieuwsbrief en per event ontvang je natuurlijk een uitnodiging voor de betreffende bijeenkomst.

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten tijdens de themabijeenkomsten
van 2022 bij Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht!