07.07.21 SIM Bedrijventerrein Challenge 17 september 2021

12 July 2021

Vorig jaar hebben we helaas geen spannende fysieke strijd kunnen voeren. Maar we zijn terug! Eindelijk! En we hebben wat leuks voor jullie in petto! Het programma is samengesteld en we kunnen niet wachten om dit event voor onze SIM leden te organiseren. Wie het beste, snelste, slimste of dapperste team der bedrijventerrein heeft, zullen we op vrijdag 17 september dan eindelijk te weten komen.

Als het goed is zijn de meeste SIM leden al goed opgewarmd door de SIM Stappenchallenge. De behoefte is groot om weer lekker in beweging te komen, maar ook om elkaar weer te kunnen ontmoeten, bij te praten en met elkaar te kunnen lachen.

Laten we dit met z’n allen doen en trommel al je collega’s weer op en schrijf jullie in voor de 11e editie van de SIM Bedrijventerrein Challenge & BBQ op vrijdag 17 september!

Het programma ziet er als volgt uit:
14.30 uur Inloop
15.00 uur Opening
15.15 uur Ludieke warming-up
15.30 uur Start Programma ‘SIM Bedrijventerrein Challenge’
17.30 uur Prijsuitreiking, BBQ en netwerken
20.00 uur Einde

Wil je liever alleen deelnemen aan de BBQ en het netwerkgedeelte?
Dat is geen probleem. Je kunt je ook enkel voor de culinaire BBQ vanaf 17:30 uur aanmelden via de link aan de linkerzijde van deze uitnodiging.

Kosten
Voor iedere deelnemer vragen wij een bijdrage van € 29,50. Dit zal gefactureerd worden.

Teams
Een team bestaat uit circa 10 tot 15 deelnemers. Mocht je geen volledig team bij elkaar krijgen, dat is geen probleem. Dan worden jij en je collega’s samengevoegd met een ander bedrijf. Op deze manier leer je ook meteen andere bedrijven kennen.

In de bijlage een informatieblad om door te sturen naar je collega’s.

Aanmelden
Aanmelden voor de SIM Bedrijventerrein Challenge kan via deze link.