06.10.21 Jouw medewerkers opleiden met subsidieregeling ๐—ก๐—Ÿ ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ!

6 October 2021

Een leven lang ontwikkelen is een belangrijk onderdeel in de huidige arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt verandert continu en goed opgeleide medewerkers kunnen zich makkelijker aanpassen. Verbreed de kennis van je medewerkers en maak nu gebruik van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk. Wij zijn รฉรฉn van de geselecteerde uitvoerders en bieden ons aanbod op LimburgLeert.nl tegen zeer aantrekkelijke tarieven aan.

Wat houdt de subsidie in?
Aan de Limburgse Werkgevers Vereniging en Leo Loopbaan is in mei 2021 een subsidie van โ‚ฌ 5 miljoen toegekend. Deze wordt onder de vlag van LimburgLeert, samen met 12 uitvoerders, ingezet voor zoโ€™n 1.000 ontwikkeladviezen, 300 begeleidingstrajecten en bijna
6.000 scholingen. Dat houdt in dat er ca. 7.000 mensen geholpen kunnen worden door middel van deze subsidie. In tegenstelling tot de eerdere regelingen van โ€œNederland Leert doorโ€ waar dit project een afgeleide van is, kunnen enkel werknemers, werkzaam bij Limburgse bedrijven hier gebruik van maken. Een ander verschil is dat de werkgever ook een financiรซle bijdrage moet leveren.

Nieuwsgierig geworden welke opleidingen wij aanbieden? Neem contact met ons op of neem een kijkje op de website.

Over LimburgLeert
LimburgLeert.nl is een platform waar Limburgers terecht kunnen voor een groot aanbod online cursussen, opleidingen en loopbaanadvies. Het platform geeft direct toegang tot cursussen, trainingen, en scholings- en begeleidingstrajecten. Door middel van de subsidieregeling NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk kunnen we tegen gereduceerde tarieven volledige trajecten aanbieden. De aanvraag voor de subsidie NL Leert Door met inzet van Sectoraal Maatwerk is ingediend door de Limburgse Werkgevers Vereniging en de coรถperatie Leo Loopbaan.

Klik hier voor de leaflet.