06.05.2020 Stageplek in september? – Online speeddate studenten en bedrijven

6 May 2020

Bedrijven zijn druk met de impact van de coronacrisis. Studenten zitten thuis, onderwijs gaat online. Maar wat als na de zomer alles weer op gang komt? Dan heb je elkaar weer hard nodig. Ook die talentvolle stagiair, die met nieuwe kennis en frisse energie een extra boost kan brengen!

Jos Meessen van MeetTheYoungsters bedacht een oplossing: een digitaal speeddate event. “De techniek is er, nu nog op zoek naar bedrijven die in september een stageplek hebben.”

Hoe werkt het?
Via de website www.meettheyoungsters.nl/keyport kunnen bedrijven zich aan de hand van een bedrijfsprofiel en video profileren. Studenten oriënteren zich en schrijven in voor een pitch bij het bedrijf van hun keuze. (Hou de Keyport website en www.meettheyoungsters.nl/keyport dus goed in de gaten!) Op dinsdag 2 juni vindt de online speeddating plaats. De studenten stellen zich voor en er is alle gelegenheid voor vragen en interactie. We rekenen op een half uur per speeddatesessie en gaan uit van ongeveer vijf studenten per bedrijf. In totaal is er ruimte voor maximaal 90 studenten en minimaal 15 bedrijven uit de regio.

Lees meer