14.04.21 Inventarisatielijst & 1-op-1-gesprek Zonnige Bedrijfsdaken 2.0

14 April 2021

Op maandag 12 april heeft de informatiebijeenkomst Zonnige Bedrijfsdaken 2.0 plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst zijn de deelnemers geïnformeerd over zonnepanelen op het (bedrijfs-)dak. We hebben de deelnemers verteld over de kansen, uitdagingen en mogelijke obstakels van deze duurzame stap.
Was u verhinderd en wilt u de bijeenkomst terugkijken, dan kan dat via deze link.

Wilt u de filmpjes van EPM, van Steenfabriek Klinkers, VVE L’Artisan, BAS Bouw en Vogten Staal bekijken?
Klik dan hier.

Inventarisatielijst & 1-op-1-gesprek
We zijn zeer benieuwd naar uw vervolgstappen inzake zonnepanelen op uw bedrijfsdak.

Wanneer uw interesse gewekt is en u behoefte heeft aan een verdiepingsslag vragen wij u het bijgesloten inventarisatieformulier in te vullen. Op basis van uw inventarisatie gaan wij graag een 1op1 gesprek met u aan. Daarin bieden wij u inzicht in de mogelijkheden op uw dak, bespreken wij aan de hand van een 1e scan de geschatte investeringen en opbrengsten. Tevens doorlopen wij de diverse voorwaarden voor een PV-installatie en praten u bij over subsidiemogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een 1-op-1 gesprek? Stuur dan een mail naar jaap.rieter@zuid-limburg-bereikbaar.nl of lola.simons@zuid-limburg-bereikbaar.nl en vraag een gesprek aan! Ook voor verdere vragen kunt u terecht bij de bovenstaande contactpersonen.