24.07.02 Terugblik op de SIM Bedrijventerrein Challenge 2024

2 July 2024

Afgelopen vrijdag vond de langverwachte SIM Bedrijventerrein Challenge 2024 plaats bij Fun Valley. Met de zon stralend aan de hemel, was het de perfecte dag voor de 150 enthousiaste deelnemers, verdeeld over 12 teams, om de strijd aan te gaan voor de enorme SIM wisselbeker. πŸ†

De dag begon met een warm welkom door SIM voorzitter Edward Goessens voor alle aanwezigen, zowel bekende gezichten als nieuwe deelnemers. De titelverdedigers van Tata Steel, Service Centre Maastricht, waren er natuurlijk bij, maar dit jaar moesten ze zich schrap zetten voor flinke concurrentie.

Een van de hoogtepunten van de dag was zonder twijfel de 8 meter hoge vrije val. Bijna iedereen durfde deze uitdaging aan te gaan, en veel deelnemers lieten zelfs het touw los voor een extra spannende sprong. Een indrukwekkende prestatie! Gedurende de dag volgden de teams een gevarieerd spelprogramma, zorgvuldig samengesteld om zowel fysieke als mentale vaardigheden te testen.

Na een intensieve dag vol competitie was het tijd voor de prijsuitreiking. Voorzitter Edward Goessens en wethouder economie Hubert Mackus reikten de felbegeerde wisselbeker uit aan de trotse winnaars van dit jaar: Tata Steel Tubes.

De dag werd afgesloten met hapjes, drankjes, ijsjes van Gio Gelato en een fantastisch optreden van Sjeng, Sjer en de Sjele, wat voor een gezellige sfeer zorgde.

De SIM Bedrijventerrein Challenge 2024 was een groot succes. We kijken met plezier terug op een dag vol sportiviteit, uitdagingen en gezelligheid. Geniet nog even van alle mooie foto’s die van het evenement zijn gemaakt!

Tot volgend jaar! πŸ‘‹πŸ»

𝘚𝘱𝘰𝘯𝘴𝘰𝘳𝘦𝘯: Gemeente Maastricht, Intergarde, L’Ortye en Sligro Food Group Maastricht.
𝘍𝘰𝘡𝘰𝘨𝘳𝘒𝘧π˜ͺ𝘦: Kenneth Tan