23.10.11 SOB UITNODIGING | Ophaalronde Ankerkade – knelpunten verkeersveiligheid | 15 november

11 October 2023

Beste ondernemer op bedrijventerrein Beatrixhaven,

Ondernemersvereniging SOB nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een belangrijke bijeenkomst met als doel het bespreken van knelpunten met betrekking tot de Ankerkade. Deze knelpunten hebben directe invloed op de veiligheid en efficiëntie van de weg, en het is van belang dat we samenwerken om deze kwestie aan te pakken.

Datum: Woensdag 15 november 2023
Tijd: 9:30 uur
Locatie: Sibelco, Ankerkade

De Ankerkade is een drukke weg en we hebben opgemerkt dat er diverse problemen zijn, zoals snelheidsproblemen, vrachtwagenparkeren en verlichtingskwesties. Deze zaken hebben niet alleen invloed op de bereikbaarheid van onze bedrijven, maar ook op de algehele veiligheid van de weggebruikers in het gebied.

Deze ophaalronde heeft tot doel om een grondig inzicht te verkrijgen in de specifieke knelpunten die u als ondernemers en werkgevers dagelijks ondervindt op de Ankerkade. Uw input zal dienen als basis voor verdere actie.

Tijdens de bijeenkomst zullen we bespreken hoe we deze problemen effectief kunnen communiceren met de Gemeente Maastricht en welke stappen er kunnen worden ondernomen om de situatie te verbeteren. Samen kunnen we actie genereren en streven naar een veiligere en efficiëntere weg voor ons allen.

Is uw onderneming gevestigd op de Ankerkade en wilt u graag aanwezig zijn tijdens deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op!