23.01.09 Uitnodiging collegebezoek aan stadsdeel Noord/Beatrixhaven

9 January 2023

Het stadsbestuur van Maastricht bezoekt de komende maanden de zeven stadsdelen in onze stad. Tijdens de bezoeken maakt het nieuwe college kennis met de verschillende wijken in dat stadsdeel. Wat speelt er nu in uw stadsdeel? Wat is nodig op de lange termijn? Het stadsbestuur kan uiteraard niet alles meteen oplossen, maar gaat wel heel graag het gesprek met u aan. Bij deze bezoeken kunt u ook kennismaken met de wethouder die specifiek over uw stadsdeel gaat.

Betere band
Het stadsbestuur wil graag de banden met haar inwoners aanhalen en versterken. Ze willen ook weten wat er speelt in de buurten. Deze bezoeken zijn daarvoor een eerste stap in een langer proces. Het is een eerste kennismaking op weg naar een betere band tussen stadhuis en de buurten. Tijdens de avond maakt u kennis met het nieuwe stadsbestuur en spreken we in groepjes over die thema’s die binnen uw stadsdeel spelen. Zo krijgen we per stadsdeel een eerste voorzichtig inzicht in de wensen en zorgen die er leven. Zodat we daar waar mogelijk plannen voor kunnen ontwikkelen. Dat doen we samen met de buurt, stadsdeelregisseurs en stadsdeelwethouders.

Kopje koffie?
Wilt u meepraten? Het stadsbestuur nodigt u van harte uit. Aanmelden is gewenst om de avond in goede banen te kunnen leiden. Dat kan via aanmelden@maastricht.nl.
Koffie, thee, fris en vlaai zijn op onze kosten! Neemt u dan uw verhaal mee?

In uw stadsdeel komt het college op bezoek op 11 januari 2023, Haarderhof Schoolstraat 8 in Borgharen. Inloop is vanaf 18.00 uur, om 18.30 start het programma. We sluiten de avond uiterlijk om 20.30 uur af met een borrel. Graag tot dan!