22.10.31 ONTMOET PROFESSIONALS TIJDENS DE WERKBEZOEKDAG VAN JOBON!

31 October 2022

Op 16 november gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Deze professionals hebben zich aangemeld omdat ze je graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal.

Je kunt een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche waar je altijd al eens meer over zou willen weten.  Ter voorbereiding van jouw (virtuele) werkbezoek ontvang je vanuit JobOn – de organisatie achter de Werkbezoekdag – nog een mail met tips zodat jij je goed kan voorbereiden. Tevens ontvang je vanuit de professional een mail met details voor het (online) netwerkgesprek. Het gesprek wordt in onderling overlegt ingepland en daar heeft de JobOn – de organisatie achter de werkbezoekdag – geen rol bij, we bieden slechts een platform waarbij mensen in contact kunnen komen met elkaar.

Via de website kun je je aanmelden voor de lijst met aangesloten werkgevers die snel online komt: WERKZOEKEND | Werkbezoekdag

MEEDOEN MET DE WERKBEZOEKDAG IS EENVOUDIG

  1. Het aanbod van bedrijven, organisaties en professionals staat vanaf november op deze site. Je vult jouw gegevens in en verstuurt jouw inschrijving. Aanmeldingen worden automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mail adres van het bedrijf, organisatie of een professional. Jijzelf ontvangt een bevestiging van de aanmelding en plant vervolgens onderling per mail het werkbezoek in.
  2. Je kunt één of meerdere netwerkgesprekken plannen per dag, maar je kunt per tijdslot natuurlijk maar één gesprek claimen. Soms wijk de de tekst in de omschrijving bij de professional af van het tijdslot bij de titel, in dat geval is de tekst leidend. Ons advies is om niet meer dan twee keer aan te melden.
  3. Ontmoet  professionals en maak op 16 november 2022 kennis met elkaar. Je ontvangt voorafgaand aan de Werkbezoekdag nog een mail met tips en nadere instructies. Het is belangrijk dat jij je goed voorbereidt voor het gesprek, de professional maakt immers tijd voor je vrij!