22.08.09 UPDATE Krakers in oud pand Office Centre Fregatweg 130

9 August 2022

Beste ondernemer op bedrijventerrein Beatrixhaven,

Gisteren hebben de krakers het pand aan de Fregatweg 130 verlaten. Ze zijn nog gesignaleerd op het terrein. Dit is waarschijnlijk vanwege de vele spullen en auto’s die zij nog moeten verwijderen. De kans is ook dat zij op zoek zijn naar een nieuw pand.

De politie is op de hoogte en zal het terrein in de gaten houden. Ook hebben wij de mobiele surveillance van Fortas gevraagd om extra op te letten. We willen jullie allemaal vragen om alert te zijn en verdachte situaties of gevallen van overlast door te geven aan de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Is er sprake van inbraak dan graag direct 112 bellen.

Bij vragen over de situatie kunt u altijd contact met de parkmanager opnemen.


 

Beste ondernemer op bedrijventerrein Beatrixhaven,

Graag breng ik u op de hoogte van het volgende. Sinds een aantal weken is het pand aan de Fregatweg 130 gekraakt. Dit kan voor de omliggende bedrijven zorgen voor overlast. De eigenaar van het pand is op de hoogte en heeft juridische stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de krakers het pand zullen verlaten. De zitting zal plaatsvinden op 11 augustus.

De politie, gemeente Maastricht en de werkgroep KVO zijn op de hoogte van deze kwestie. Alle partijen wachten de uitspraak van de rechter af. Op dit moment zullen er dus geen stappen worden ondernomen.
Mocht u overlast ondervinden, last hebben van intimidatie en/ of zich onveilig voelen dan vragen we u om de politie in te schakelen. Meldt u dit ook zeker bij mij.

Zou u graag in contact komen met de eigenaar van het pand i.v.m. deze vervelende situatie dan is dat mogelijk. Indien dit wenselijk is, kunt u contact met ons opnemen via secretariaatsim@lwv.nl.