17.11.21 Een goede collectieve zorgverzekering helpt u te besparen op verzuimkosten. Hoe dan?

17 November 2021

Laten we eerst samen naar de toekomst kijken.
Kunt u het volgende zeggen over uw bedrijf?

“Wij zijn een vitale, veerkrachtige en wendbare onderneming met gezonde en vitale mensen. Hierdoor boeken we de beste resultaten en behalen of overtreffen we onze doelen. Vandaag en morgen”.

Onze uitdaging is dat onze klanten dit met trots kunnen zeggen. Dus waar mogelijk leveren wij met onze dienstverlening graag onze bijdrage. Zo creëren we toegevoegde waarde. We hebben alle kennis en expertise in huis en begeleiden bedrijven bij het versterken van de veerkracht van de onderneming, waarin werknemers tevreden en bevlogen bijdragen aan een gezonde toekomst van uw bedrijf. We combineren onze dienstverlening met bedrijfszorg van VGZ. Investeringen in gezondheidsprogramma’s stemmen we af met deze zorgverzekeraar, zodat er optimaal geprofiteerd kan worden van collectieve afspraken voor leden van SIM. Het maakt daardoor niet uit of er 10 of 500 werknemers in dienst zijn.

Dus, ja we kunnen u helpen met het verlagen van verzuimkosten. Maar niemand wil dweilen met de kraan open. Dus helpen we u ook graag met advies of dienstverlening om te voorkomen dat er nieuwe problemen ontstaan. Hierbij gaan we verder dan andere adviseurs.

 

 

De collectieve zorgverzekering is meer dan een polis die zorgkosten al dan niet vergoed. We leggen u graag kosteloos uit hoe uw bedrijf en uw medewerkers optimaal profiteren van de collectieve zorgverzekering. Dat kan ook als u al een collectieve zorgverzekering heeft bij VGZ of een andere zorgverzekeraar.

Over Heilbron
We zijn een veelzijdig intermediairsbedrijf in de top 5 van Nederland. We hebben voor de zakelijke markt alle expertise in huis voor risicobeheersing en verzekeringsoplossingen voor werkgevers. Risicobeheersing betekent dat we niet alleen adviseren in verzekeringsoplossingen, maar juist ook onze dienstverlening als een belangrijke toegevoegde waarde zien. Niet alle risico’s moeten verzekerd worden.

Wilt u hierover meer weten over onze samenwerking met SIM, de meerwaarde van de collectieve zorgverzekering of over Heilbron, vult u dan onderstaand uw gegevens in op het contactformulier (klik op de button).
U wordt dan door de adviseur van Heilbron gebeld voor een korte toelichting of het beantwoorden van vragen. Samen bepalen we dan of we verder in gesprek gaan op uw locatie of met een videogesprek d.m.v. MS-Teams.

CONTACTFORMULIER