16.08.21 Themabijeenkomst Circulaire Bedrijventerreinen 6 september 2021

16 August 2021

Na een bewogen jaar waarin wij de switch hebben moeten maken met onze themabijeenkomsten van fysiek naar digitaal via Zoom, mogen wij dan eindelijk weer vanaf september fysieke bijeenkomsten in de Business Lounge van het MVV organiseren. Wij verheugen ons! 

Het bedrijventerrein van de toekomst is een duurzaam bedrijventerrein, waarin circulariteit een prioriteit is. 

Tijdens deze interactieve bijeenkomst vertellen we u graag onze visie over circulaire bedrijventerreinen. In samenwerking met L’Ortye en de gemeenten Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul zijn de middelen vrij gemaakt om met een tweejarig project ‘ Circulaire Bedrijventerreinen Maastricht-Heuvelland’ aan de slag te gaan en te komen tot een ‘total waste management concept’.

Wij nemen u als SIM lid mee in de wereld van duurzaamheid en circulariteit. Wij bieden u de mogelijkheid om samen met onze collectieve afvalpartner L’Ortye vorm te geven aan uw duurzaamheidsdoelstellingen. Wij informeren u graag hoe we u de komende maanden gaan begeleiden om samen deze doelstellingen vorm te geven en te realiseren.

Ter info:
Deze bijeenkomst wordt fysiek georganiseerd. Iedereen ontvangt na aanmelding een bevestiging via mail. Aanmelden kan via de link op de officiële uitnodiging in uw mailbox. Geen uitnodiging gekregen? Stuur ons een mail!

Deze bijeenkomst is gratis. Voor degenen die na afloop na willen netwerken, is er een gezamenlijke lunch in de Business lounge van MVV. De kosten voor deze lunch bedragen €14,50 (ter plaatse enkel via PIN te voldoen). Via het aanmeldformulier kunt u aangeven of u deel wilt nemen aan de lunch.

Mocht u verhinderd zijn geef dit dan s.v.p. uiterlijk donderdag 2 september aan ons door.
No-shows, opgegeven voor de lunch, ontvangen een factuur van € 14,50 per persoon.

U kunt parkeren op de parkeerplaats van Apple Park Hotel, voor de MVV Business Lounge. U ontvangt een gratis uitrijkaart, aangeboden door Select Hotel Apple Park.