16.08.21 Even voorstellen – Anja Essers SOR bestuur

16 August 2021

Wij verwelkomen 2 nieuwe bestuursleden die de komende tijd deel gaan uitmaken van het SOR bestuur. Dit zijn Anja Essers van Carwash Maastricht en Roger Gorissen van MTB Maastricht. Anja Essers stelt zich hieronder voor. Heeft u vragen over het bestuur of andere vragen? Mail ons!

Even voorstellen – Anja Essers 
Hoi! Mijn naam is Anja Essers-Dassen. Ik ben 40 jaar en moeder van een zoon van 3 jaar oud en een tweeling; twee meisjes van 1,5 jaar. Samen met mijn man run en bezit ik Carwash Maastricht B.V. Mijn man startte het bedrijf samen met zijn vader in 2013 op. In 2017 hebben mijn man en ik door diverse omstandigheden besloten om samen meer tijd te maken voor het bedrijf. In 2018 hebben wij het bedrijf volledig overgenomen van mijn schoonvader. Als mede-eigenaar houd ik me met alles bezig wat in ons bedrijf gedaan moet worden. Soms poets ik auto’s, soms beantwoord ik vragen van klanten en dagelijks houd ik me bezig met de administratie, de personeelszaken, de marketing & communicatie en alle overige zaken die in ons bedrijf geregeld moeten worden. Ons motto daarin luidt; ‘werken moeten we toch; laten we dan zorgen dat we het wel op een leuke manier kunnen doen’…..en dat werkt voor ons.

In de zomer van 2021 ben ik toegetreden tot het bestuur. Vóór Carwash Maastricht had ik mijn eigen bedrijf, waarin ik intensief heb samengewerkt met diverse gemeenten in de westelijke mijnstreek en ook parkmanagement van dichtbij heb meegemaakt. Uit ervaring weet ik dat het altijd moeilijk is om betrokken leden en bestuurders te werven voor ondernemersverenigingen en dergelijken. Maar ik weet ook dat het noodzakelijk is om deze initiatieven te hebben en ze te steunen. Alleen zo kun je een aansprekende partij zijn voor bijvoorbeeld gemeente en andere partijen die gewenst of ongewenst zeggenschap hebben over ons ondernemerschap. Dat is dan ook de reden waarom ik ondanks alle drukte toch akkoord gegaan ben met de bestuurdersrol.