04.11.21 KVO Aviation Valley avondschouw

4 November 2021

Gisteren heeft de KVO avondschouw op het bedrijventerrein Aviation Valley plaatsgevonden. De schouw is een van de activiteiten om het keurmerk te behouden. Deze wordt 2 keer per jaar uitgevoerd, in daglicht en in de avondsituatie.

Samen met de werkgroep, bestaande uit politie, brandweer, Kmar, ondernemers en SIM, hebben we het terrein geschouwd en gelet op aandachtsgebieden vervuiling, opslag, (verkeers)veiligheid, overlast en criminaliteit, (openbare) groenvoorziening, hekwerken/toegangspoorten, brandgevaar etc.

Het bedrijventerrein Aviation Valley lag er schoon en netjes bij. De verlichting werkte naar behoren. Een van de punten waar we naar gekeken hebben is de camerabeveiliging. Op sommige plekken is door begroeiing de camera niet goed zichtbaar. Ook gaat de gemeente de hoge begroeiing naast het pand op de Horsterweg 7 snoeien. De situatie daar kan leiden tot onveilige verkeerssituaties daarom dat hier snel actie in wordt ondernomen.

De werkgroep blijft continu samenwerken aan een kwalitatieve- en veilige uitstraling van uw bedrijventerrein, hetgeen leidt tot een goed vestigingsklimaat voor ondernemers.

Heeft u vragen of opmerkingen over het terrein, de schouw of het KVO keurmerk? Neem contact met ons op!