04.05.22 De tweede editie van de SIM Stappenchallenge was een daverend succes!

4 May 2022

Met blaren op de voeten werden op 30 april de laatste stappen gezet. Wat waren jullie enthousiast en gedreven!
Er is dan ook een fantastisch resultaat behaald. Met maar liefst 170 deelnemers verdeeld over 13 teams werd een totaal van 𝟯𝟰.𝟳𝟴𝟲.𝟯𝟯𝟵 stappen gezet.

Animal’s Faith werd de grote winnaar en sleept de prijs ‘Meest Vitale Bedrijf’ van de SIM 2022 binnen. Echter werden zij op de hielen gezeten door team L’Ortye. Uiteraard zullen we deze bedrijven in het zonnetje zetten.

De drie grootste fanatiekelingen waren al lang niet meer in te halen. Math Bulté van Thomas Regout International heeft meer dan een miljoen stappen gezet. Gefeliciteerd! Ook de top 3 wordt door de SIM nog extra beloond voor hun inspanningen. Elke deelnemer ontvangt een deelnemerscertificaat.

We bedanken jullie allemaal voor jullie inzet en feliciteren iedereen met de stappen die jullie letterlijk hebben gezet op het gebied van vitaliteit. SIM zal blijven inzetten op dit thema, omdat wij van mening zijn dat vitaliteit en een goede gezondheid ontzettend belangrijk is voor ons allemaal.

We kijken er dan ook naar uit om de teams weer te mogen verwelkomen tijdens de SIM Bedrijventerrein Challenge op 15 juli bij Recreatiepark Fun Valley Maastricht. Hier zullen we in de vorm van een zeskamp de strijd met elkaar aangaan en proberen die enorme wisselbeker in de wacht te slepen. Uiteraard sluiten we deze dag af met een drankje en een BBQ en is er uitgebreid tijd om met elkaar van gedachten te wisselen.

Tot dan!